Aromaterapi

Psikolojik ve fiziksel sağlığım icin yıllardır doğal urunler kullanıyorum. Sığla yağını keşfedip midede ki sorunları endustriyel ilaclar olmadan tedavi edince konu ile daha da alakadar oldum. Avusturalyadan gelen eğitmenlerle calışmalarımız uzerine etrafımdakilere ve kendime elimden geldiğince yardımcı olmaya calıştım. İşin sırrı kullanılan yağın etken maddelerinden ayrıştırılmamış kısaca saf olması.

Piyasadan aldığım yağların coğunluğu seyreltilmiş olması nedeni ile fayda sağlamadı. Yurt dışından getirmesi de maliyetli dolayısı ile saf yağ arayışına girdim. Cok şanslıyım ki cok guzel bir insanla dost olduk ve beraber yurumeye karar verdik. Gecen seneden beri hemen hemen istediğimiz bir cok bitkinin yağını cıkartabiliyoruz.

Cuzi bir bedel karşılığında herkesin kaliteye ulaşmasını istedik. Doğal Şifalı Yağlar sayfamızdan veya kadınlarkulubu uzerinden irtibata gecebilirsiniz.

Şuan elimizde yeni sezon;
Kekik Yağı,
Elma(adacayı) Yağı,
Okaliptus Yağı,
Mersin Yağı,
Defne Yağı,
Nar Cekirdeği Yağı
İncir Cekirdeği Yağı
Kabak Cekirdeği Yağı
Sedir Yağı 20 ml
Kekik suyu 1lt
Corekotu 100 ml ....... gibi bir cok saf yağ mevcut.

Oyle bir noktaya geldim eski uygarlıklarda olduğu gibi esans (koku-parfum) olarak da kullanıyorum. Sakinleştirici etkileri ve muhteşem kokuları ile kendimi iyi hissettiriyor. Cevremdeki insanlar da benim kadar etkileniyorlar. Kokunun gucu yadsınamaz.