Yaklaşık 6 sene once doktora gittiğimde yumurtalıklarımda kronikleşmiş iltihap olduğunu oğrenmiştim. Antbiyotik,iğne,vitamin ve adını hatırlayamadığım ağır bir ilac vermişti. Gunde iki defa iğne vuruldum. En az 6 ay kalcalarım karıncalanmış,uyuşmuş bir şekilde dolaştım. İlacların hepsini de bitirdim.

Ama işe yaramadı. :1no2: Ustelik hayatımda yaşamadığım sistit rahatsızlığyla tanışmış oldum,yaşayan ne sıkıntılı olduğunu bilir. Eşimle dışarda dolaşırken kendi topladığı otları paketleyip satan bir amcaya denk geldik. Rahatsızlığımı direkt soyleyemedim. Sadece enfeksiyon var dedim. Amca bir paket kantoron ve altın otu verdi. Karıştır,kaynat,ic dedi. Her gun en az 2 fincan ictim. Bir ay gectiğinde baya iyileşmiştim. Sistit de gecmişti. :sm_cool:

En guzel yanı o gunden beri asla enfeksiyon kapmadım,tekrarlamadı. Bildiğim kadarıyla sistit tedavisi zor olan bir hastalık ve yumurtalıklara da enfeksiyon bulaştırıyor. Denemekten de bir şey kaybetmezsiniz yerimseniben

En az bir ay ve en az iki fincan icerseniz faydasını gorursunuz ama tavsiyem 2 ay devam edin ve 2-3 fincan icin. Abartmayın tabii ki

Taze kantronun tadı olmaz bayatlamışsa tadı cok acı olur icemezsiniz. Bir de cok kaynatmayın ki etken maddeler etkisini kaybetmesin. Umarım bu siteden birisinin işine yarar.:1rolleyes: