Merhaba hanımlar sizlere danışmak istediğim bir şey var..Benim eşimde uzun zamandır bel fıtığı var.Doktorlar ameliyat dedi ama riskleri olduğu icin eşim ameliyat olmak istemedi.Doktor fizik tedavi onerdi gittik ama gecmedi..
Bizim cevremizde bir cok kişi fıtıkları tedavi eden bir teyzeden bahsetti.
Bircok kişi gidip cok fayda gormuş.Cok ovdu .(Soyleyenler birbirini tanımayan kimi komşu kimi işyeri cevresinden)
Neyse bizde gitmeye karar verdik gittik.Eşimin baktıktan sonra benim de boynumda bazen ağrı oluyordu ama fıtık olduğunu bilmiyordum.
Bu arada 1 yıldır değişik ağrılarım vardı.Kaygı bozukluğu başımda değişik ağrılar kollarımda ağrı bazen akciğerlerimde bazen midemde değişik ağrılarım vardı..Kardiyoloji ,dahiliye goğus hastalıkları bolumlerine gittim .Kan değerlerime baktırdım .Defalarca kalp krizi geciriyorum sanıp acile kulaklarımda cınlama icin kbb ye gittim ama bişey cıkmadı.Artık derdim ne diye duşunmekten delirecektim.Carpıntılarım son gunlerde iyice coğalsı .Yatağa yatmamla dahada artıyordu.
Neyse fıtıkcı ablaya oylesine banada bakarmısın bende de fıtık varmı dedim.Boynuma bakacak sanmıştım.Kulunclarıma baktı .(Sabunlu suyla ovarak)Bana 3 tane boyun fıtığın var biri patlamak uzere dedi.Kalbine baskı yapıyor dedi. Sonra ovup bastırarak bişeyler yaptı.Bir an başım cok dondu.Sıra cok olduğu icin başımın donmesi gecince hemen kalktım cıktık.1 hafta ağrın olur sonra gecer dedi sadece.
Eve gelince boyun fıtığını iyice araştırdım.Bende tum belirtiler varmış.Ne benim nede doktorların aklına gelmedi boyun fıtığı.Şu an hala ağrım oluyor.Duzeldim mi anlamadım bu yuzden hala.
Onceden bir akrabam yıllarca bel fıtığından tedavi gordu resmen surunuyordu.O zaman onu son care boyle fıtıkları tedavi eden birine goturduler ve o gunden sonra birdaha beli ağrımadı bile..Bunu gorduğum icin bende boyle yontemlere sıcak bakıyordum zaten.
Sorum şu hic boyun fıtığı olup benimki gibi belirtiler yaşayan ve fıtıkcı diye adlandırılan kişilere gidip kurtulan oldu mu..Şu an hala ağrım var ,kaygı bozukluğumda henuz gitmedi bu yuzden gidenlerden yorum alırsam sanırım biraz rahatlıyacağım.