Kas spazmı ağrısı sorunu
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kas spazmı ağrısı sorunu
-
14-10-2022, 04:35:06kızlar spora gidiyorum sol bacağımda menuskus var zorlarsam ağrı yapıyor mesela herkes squatı artırarak 50den 250ye cıkacıka yapıyo ama ben haftanın 5gunu sabit 100yapıp haftasonu dinlendiriyorum gunde 150mekık cekmeye calışıyorum sabah aksam oğlen 505050şeklinde spor salonuna gittiğimde 30dk lık pilates seansına giriyorum ondan once 30dklık kardio 10dk tempolu yuruyuş 10dk bisiklet ve 10dk eliptikle ısınıyorum ustune 1saat alet calışıyorum 2saat suruyor kısacası haftada 3gun ama zorlandım mı yoksa kısa gotbaş acık 2saat orda terli terli gezıp ustumu degısmeden evım 10dk salona yuruyup gıtmekten mi oldu bılmıorum ama 2dir kaslarım kasılıp tutuluyor ağrıdan yatma uyuma zor hareket ediyorum duşundum ki iyileştikten sonra aletlerdeki setlerımı 100den 50ye indirmek ve yedek 2tane ust goturup dinlene dinlene yapmak zorladık ve terlı terlı dıkkat etmedım sanırım
birde kaslarım rahatsız ya doktor cok zorlama yorulunca bırak normal ınsanların yarısı kadar yap dedı hic yapmamaktansa az yapıp gec fayda gormek daha iyi sizce napmalıyım?