Oncelikle burada yeni olduğum icin yazmak icin en uygun yer burayı buldum. Arkadaşlar, benim kilom boyuma gore tam normal. Yani 158 cm boyum, kilom ise 46 kilo. Şimdi e sorun ne diye soracaksınız. İşte benim sorunum. Ben hep belimi olcuyorum 66-67 cıkıyor belim. Ama belimde yağ falan hic bir şey yok.(yani vardır illa da her kez kadar) Ama dun sabah kalkınca, duş aldım ve hic bir şey yemeden belimi olcmek istedim belim tam 61-di. Bu sabah yine aynı sonucu aldım. Ama oğlen ve akşam sonuc husran Annem yemek yiyorsun da o yuzden miden cıkıyor diyor.(bu arada ben cok fazla su da iciyorum) Ama anlamadığım şu 5-6 cm fark da olmaz yani 2-3 cm falan olmalı en fazla. Arkadaşlar, bu durum beni cok uzuyor.:18: Anneme hangisi gercek diye soruyorum sabah kalkınca olan diyor. Ama bilmiyorum. Sizce bu normal mi? Yani yemekden sonra bu kadar genişlenme. Zaten benim goğuslerim cok kucuk o yuzden ince bir belim olsun istiyorum ki, goğuslerimin kucukluyu o kadar da goze batmasın. Yorumlarınızı bekliyorum.