salat u selam salatu selam duası salatu ceşitleri salavatı
arkadaslar bu salavatı selamı bır defa okuyan 700000 defa salavat getırmıs sevabı alır efendımız s.a.v buyuruyor
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Uzerime salavat getirilince engel acılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Uzerime bir gunde bin defa salavat getiren kimseye cennetteki makamı gosterilmedikce olmez.”
“Bana en yakın olanlar, uzerime en cok salavat getirenler olacaktır.”
“Her kim, farz namazını kıldıktan sonra bana on defa salevat okursa, Allah Teala, onun namazını kabul buyurur. Onun bu namazını Adem’e secde eden meleklerden daha ustun meleklerin makamı olan İlliyyine ulaştırır.O makamdan bir melek şoyle seslenir:
-Artık dileğin neyse dile, her dileğin yerine getirilecektir.”
Vefatımdan sonra sizden kim bana selam gonderirse Cebrail(a.s.) gelir ve bana şoyle der:
-Ya Muhammed! Ummetimden falan kimsenin sana selamı var.Bana karşılık ben şoyle selam alırım:
-Benden de ona selam olsun.Ayrıca onun icin Allah’tan rahmet ve bereket diliyorum.”
“Kim altından kalkamayacağı guc bir işle karşı karşıya gelirse, uzerime cok cok salavatı şerife getirsin.Cunku Allahu Teala, uzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını coğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
“Kıyamet gununde, katımda insanların en değerlisi, bana en cok salatu selam getirenlerdir.”
işte bire 700000 veren salavat
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ılmillahi salaten daimeten bi devami mulkillah*
Manası:Allah’ım! Efendimiz Muhamed’e Senin ilminde bulunanlar sayısınca ve mulkun devam ettiği surece salat ve selam eyle.
Sırları:
Bu salavat-ı şerifeyi bir defa okumak, yedi yuz bin salavat-ı şerife okuma fazilet ve değerindedir.Cuma gunleri biner defa okuyan kimse iki cihan saadetini elde eder.
YedİyUz Bİn Salat U Selam
Ayetler, Dualar, Hadisler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Ayetler, Dualar, Hadisler
- YedİyUz Bİn Salat U Selam