Hareket etmeyi cok severim. Ozellikle doğa yuruyuşleri, bisiklet surmek, arkadaşlarla gezmek bir yerlere gitmek, arabayla gitmenin zorunlu olmadığı yerlere yurumek. Kısacası yurumeyi cok seviyorum. Aslında diğer spor dallarını da seviyorum ve yapmak istiyorum. Ozellikle step, dans ceşitleri ve diğer egzersiz programları vs. cok da hevesliyim cunku yapmayı seviyorum ve cok da zevk alıyorum. Fakat gelin gorun ki kapalı alanlarda nefes alamıyor gibi hissediyorum. Bu sporların acık alanda yapıldığı bir spor tesisi de yok. En nezih spor salonlarında bile insanlar birbirine cok yakın ve kapalı alanlarda gozlemlediğim kadarıyla coğunlukla tozlu ortamlarda spor yapıyorlar. Birde ben en iyi yerlere gittim (ceşitli tempolu dansları oğrenmek icin gitmek istiyordum) aslında gidemedim)Bir ara kick box icin deneme aşamasında gittim sadece 1 saat dayanabildim. Sadece spor yapanlara bakmak bile ruhumu daralmasına yol acıyordu ve her defasında geri dondum. Alışmışım bir kez acık havada bisiklet surmeye ve yurumeye iceride daralıyorum. Birde insan spor yapınca daha fazla oksijen alma ihtiyacı duyar spor salonlarının bu konuda yetersiz olduğunu duşunuyorum.Ama cok fazla insan spor salonlarına gidiyor soluduğu havayı onemsemeden ve gorev bilinci ile spor yapıp evine donuyor. Zevk alıp almadığı tartışılır. Acık havada spor yapma imkanınız olsa hala kapalı spor salonlarını tercih eder misiniz?