Tahminimce b-fitin adını vermem yasak değil. Ya da umarım değildir. B-fit e başlayalı bu 9 mayısta 3. ayımız dolacak annemle beraber

Aslında aklımızda hep bir spor salonuna gitmek vardı fakat guzel bir yer olmalıydı gittiğimiz yer icinde saunasından masajına sporuna havuzuna kadar her şey olmadı tabi bulunduğumuz yer kucuk oyle bir yer bulamadım

Sonra annem komşuyla konuşmuş o bir yer keşfetmiş b-fit diye annemle canımıza artık tak ettiğinden gittik hemen yazıldık icinde dediklerimizden sadece spor ve masaj vardı

havuz sauna neredeee ?

Ve plates yok cok istemiştim.

İlk anlattılar tabi işte 30 saniye platformun uzerinde gosterdikleri hareketleri tempolu bir şekilde yapıyoruz ardından bip sesi ile alete geciyoruz orada da 30 sn gecirdikten sonra gene platforma tam olarak 9 alet 9 platform var 3 tur donuyorsunuz ardından stretcing yapılıyor toplam 45 dakika bunları oğrendik cıktık salondan. Arkadaşlarımla konuştum bu konuyu onlarda başka salonlara gidiyorlar hepsi 1 bucuk 2 saat calıştıklarından bahsettiler 45 dakika ısınmana yetmez dediler

moralim bozuldu yazılmıştık bir kere. Neyse calışmaya gittik cok tempolu olduğu icin aşırı derecede yoruldum. Tek kızdığım taraf hastaydım gidemedim o ara dondurmadılar

Gidenler varsa verdikleri kiloları paylaşabilirler mi ? Ben 18 cm inceldim yağ oranım duştu. Aslında kızgınım hala b-fite ama dayanamadım tavsiye edeyim dedim. Bircok şehirde var sanırım. Gidenlerin ne kadar memnun olduklarını merak ettim benim puanım 5 uzerinden 4 yıldız

Ama eğer ki benim gibi mukemmel bir yer arıyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz