Barre workout, icinde bale, callanetics, pilates, yoga ve dans hareketleri barindiran, kisa surede sikilasma saglayan bir program. Kardio olan calismalari yag yakimini da saglayip kilo verdirebiliyor. Madonna, Drew Barymore gibi unluler bu basarili calismayi coktan kesfetti bile. Programin ana prensipleri konsantrasyon ve kas kontrolunu kazanmaya dayaniyor. Programi uygulamak icin cok bir malzemeye ihtyaciniz yok. Ciplak ayakla bile yapabilirsiniz. Bale studyolarindaki gibi bir cubugunuz yoksa, sandalye, yuksekce bir tabure de kullanabilirsiniz.
Internette bu konuda bircok video mevcut. Ben size oncelikle Jessica Smith`in kendim de deneyip memnun kaldigim videolarini paylasacagim. Henuz bir haftadir duzenli yapiyorum. Iki yildan beri spor yaptigim icin 2-3 kg kadar bir kilo fazlam var ancak aynada kendime bakinca gozle gorulur bir sikilasma var. Hedefim bel ve karin bolgemden 5er cm daha incelmek ve bacaklarimin iyice sikilasmasi. Sizler de deneyip memnun kaldiginiz videolari paylasabilirsiniz ancak gereksiz video kalabaligi olmamasi acisindan "ayy bunu da buldum" diye denemediginiz videolari lutfen paylasmayin. Sadece basarili sonuc alinmis videolar uzerinden bilgi paylasimi yaparsak alacagimiz sonuclar da daha saglikli olur.
Barre workout
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Barre workout