* 100 kilo ile 5 ay once doğum yaptım 80 kilo ile eve geldim simdi 62.2 kiloyum ve ben 48 kilo olmak istiyorum cunku cok sevdiğim kiyafetlerimin icine giremiyorum hala ... neyse benimle bu yolda yurumek isteyenler ve topigime katılmak isteyenler icin şartları soyluyorum...

1) bir defter edinilecek basligada sağlıklı beslenme ve spor gunluğum yazılacak
2)akilli telefona fat secret programı indirilecek ve gunluk 1500 kalori asilmayacak karbonhidrat en az 100 en cok 150 olacak... protein en az 50 olacak...
3)haftada 1 gun cuma gunleri cok hafif şeyler yenilecek yoğurt yağsız tuzsuz sebze yemeği bol limonlu salata vb.... gibi
4)bunu 2 hafta değil uzun sure uygulayacağız bizim yasam şeklimiz olacak ebru sallı ile gunde 30 dk 2 haftada 2 beden incelme programi ben 10 gundur yapiyorum ve bana olmayan etegim bol gelmeye başladı... ve benim plates aletlerim yok ... kucuk top yerine minder koyuyorum ip yerine uzun corap kullaniyorum ... buyuk topla fazla hareket yapmıyor yaptığı vakitte bende onceden gosterdiği bacak egzersizlerini yapıyorum
5) akşamları yemekten 2 saat sonra veya yemekten once leslie ile 3 mil yapilacak
6)her gun aşağıda gosterigim gibi şekilde gunluğun sayfası atılacak topi ge ama bacak ve karin olculeri 10 gune bir olculup yazılacak gunluğe
7) 10 gune 1 .... kilo sağ sol bacak ve karin olculerini buraya liseteleyecegim
8)ceza oyunu sonuncu olan 1. Olana gun icerisinde bir resim cizecek kendisini şişko ve cirkin onuda guzel bir şekilde cizip buraya atacak
9) bu 8 maddenin birine uymayan 3 uyari sonrası topikten atılacak kara listeye alınacak ...( leslie ile 3 mili en az haftada 2 kere yapilabilir ama ebru salli ya devam etmek şarttır kendimize ayirdimiz.muhteşem bir vakit)

* yani sağlıklı beslenmeye calışacağız kendimizi diyet diye zorlamayacagiz kalori tutarsa yas pastandan ye ama kalori miktarını asmamak kaydıyla aksam az yemek zorunda kalırsın gibi ve karbonhidrat miktarına ve protein miktarinada dikkat etmek koşuluyla elbette

Kara liste=

20 ocak 2016 Listemiz

İsim kilo sağ b sol b karin

halacocuksun = 62.2 57. 59. 95

halacocuksun = 60.1. 56. 57. 90