20 kilo sonrası sarkan vucut :(
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- 20 kilo sonrası sarkan vucut :(
-
14-10-2022, 04:22:55Yazmadığım yer kalmadıı benim gibi olan birisini bulamadıım yeni konu acmaya karar verdiim. Kızlar tek istediğim bu yazımı okuyanların kendisi veya cevresinde gorduğu herhangi biri benim durumumda mı merak ediyorum, sorunum şu ki, 7 sene once 20 kilo vererek 52 kiloya duştum, ve 7 senedir 52 kiloyum, boyum 1.63. Spora dair duzensiz ve cok az şey yaptıgım icin goğuslerim sarktı, catladı ve cekince uzayan sunen kırış kırış bir goğus derim oldu, bacak iclerim ve kollarım sarktı, catladı ve hızlı kilo vermeye bağlı olarak selulitlerim ortaya cıktı, ama baya baya ayaktayken sıkmaya gerek kalmayan cinsten. Boyle olup da kedini duzelten varmı bana bi yardım edin, 1 bucuk ay sonra duğunum var. İki senedir araştırmadıgm yağ krem kalmadı evi spor salonuna donuşturdum ama duzelemeyeceğimi duşunduğum ve umitsiz oldugum icin hepsini cooook duzensiz yaptım ve dolayısıyla hicbir sonuc alamadım. Şunu şunu yaptım ve duzeldim diyen varmı cok merak ediyorum, 1.5 ayda birşey olacagı icin değil, onceden yapsam olur muydu gercekten cok merak ediyorum, umitsizliğim cok engelledi herşeyi yapmamı..