Herkese merhaba ,bende bircoğumuz gibi her ay başında kararlar alıp yarısında uygulayamayanlardanım . 30 yaşındayım. 2 sene once hamileliğimde 25 kg aldım 51 kg lardan 75-76 lara cıktım ve boyum sadece 153 cm.şuan yine 51 kgyum cok ac kalarak sacmasapan diyetlerle bu kiloya inmeyi başardım. Eşimden cok baskı goruyordum cunku sinirlerimi aşırı bozacak şekilde. Neyse indik inmesne de yağ oranım hala fazla. Sacma sapan sarkan bir gobek tabakası var. Catlaklar cabası.Bildiğiniz deri sarkması fena.Şimdi ise artık spor yapmak istiyorum, kendim icin sağlığım icin kalbimi guclendirmek icin sert birşeylere ihtiyacım vardı ve insanity ile karşılaştım. Jillian leslie denedim. Jillian ile biraz sıkılaştım fakat insanity i 2 hafta deneyerek diyet yapmadan diyetisyene gittiğimde 1.200 g kas yaptığımı 500 g yağdan verdiğimi gordum sonra diz ağrısıyla bıraktım.şimdi tekrar başlıyorım hatta pazartesi başladım bugun rolantide. Yarın olcumleri mi yapıp yayınlayacağım. Yağ oranlarım da var zaten . Ve elimden geldiğince akşam 5-6 dan sonra ağzıma katı hic bir gıda almamaya calışıcam ve burada da
Gun gun paylaşıcam. Yarın başlıyor kabul ediyorum yine oyle cok sağlıklı diyetler yapamam o konuda zayıfım.ama Kacamak yapıyorsam ki muhakkak yaparım ertesi gun telafi edicem. Birde “ haydi plank yapalım “ grubuna dahil oldum dayanabildiğim kadar yapıyorum 1-2 dklık birşey zaten. Aynı zamanda ana oğunum yani fazla yiyeceğim oğun hangisi ise ondan once Cla tuketiyorum ve Resveratrol alıyorum. Bakalım neler olacak? Katılmak isteyenleri bu cılgınlığa bekliyorum