Kilo vermek ya da almak istemiyorum. Sadece aktivite azalmasına bağlı olarak popo, kalca ve ic bacak bolgesinde yağlanmalar, gevşemeler ve selulitler mevcut. Ayrıca sırt kaslarım zayıf. Gobek ve bel cevresinde yağlanma cok az, hatta butun yağlanma bacak ve kalcada. Beslenmeyle ilgili bir sıkıntım ya da duzensizliğim de yok. Cok uzun zamandır rafine şeker yemiyorum. Karbonhidrat tuketimim de kısıtlı.
Gunde 1 paket sigara iciyorum. Onu da bırakmaya niyetliyim.
Bir sene oncesine kadar cok duzenli 1,5 yıl aletli, 1 yıl minder pilatesi yaptım ama o gevşemelere ve selulitlere care olmadı.
Dizlerimde sıkıntı var, squat yapamıyorum. Hocalar kalca ve ic bacak icin ağırlıklı squattan başka yapılacak bir şey yok gibi davranıyorlar.
Bazısı diyor ki yapı bu, boyle kabul et. Ameliyat ol filan diyen de oldu ama o kadar aşırı belirgin bir şey yok. Hatta bir doktora danışayım dedim, kızdı bana.
34 yaşımdayım, 158 boya 53 kiloyum. Bel cevrem 68, kalca cevrem 95 cm. (Yaklaşık 8-9 sene once 70 kiloydum. Verdikten sonra 56'nın ustune hic cıkmadım.)
Her gun fitnessa gitmeli miyim?
Bolgesel mi calışmalıyım, squat dışında kalca, popo ve ic bacak icin carem var mı?
Şimdiden teşekkurler.