A KALİTE İLACLAMA ve DEZENFEKSİYON firmasına sonsuz teşekkurler.
merhaba arkadaslar bi kac arkadasımında basına geldıgı gıbı benımde basıma gelen bu konuyu ve fobimi sizle paylaşmak istedim.
ben bir cok bocek ilaclama firmasını aradım ama bana acıklayıcı akıcı ve bilgi sahibi biri denk gelmedi ta ki A kalite yi arayana kadar firma isminden de anlaşıldığı gibi A kalite bir firma ve tamamiyle aradığım hizmet.
alt katımızda oturan kişilerin evinden bizide saran bu sorunu cozene kadar cok para harcadık.
kenımız onlem alamaya calıstık ama nafile profosyonel bi hizmet gerekliydi internetten arastırma yaptık ama hatamız o kişilerin hakkındaki şikayetlere bakmamak oldu.
Haşere yani ceşitli bocek ve fare sorunumuz vardı daha telefonda bile guven duydum ve ilaclamayı yaptrdım.
geldiler tespit ettiler istasyonlar kuruldu ve ilaclama yapıldı ve saglık bakanlıgı onaylı evraklarını bıraktılar.
Tamamen sorunuzumuzu cozdukleri icin en cok eşim minnettar kendısıne cunku evi bile satmayı duşundum inanın.
Ve dezenfeksiyon işlemi icin tekrar arıycam.
Yaşadığım bu fobi mi tiksintimi bilemedim ama eve giremiyordum yemek yapamıyordum yiyemiyordum,
yaşadığımız yer nezihte olsa temizde olsa apartmanda yaşayan birisi yuzunden biz mağdur oluyoruz.
kısacası en iyi İlaclama firması benim icin A kalite ilaclama.
İlaclama firması tavsiyem
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- İlaclama firması tavsiyem