Hanımlar artık kafayı yemek uzereyim annemle sacma sapan bir ilişkimiz var. İkimizin de hatası var bunda ben fazla dik kafaliyim annem fazla olaylara mudahale ediyor, her şeyimi karıştırıyor, olaylara bin katarak olmayan şeyleri olmuş gibi gostererek anlatıyor vsvsvs artık delirmek uzereyim

Bugun evden cıktım kutuphaneye gidecektim ders calışmak icin ama baya gec kaldım 5 gibi evden cıktım kapının onunde dolmuş bekliyorum. Yaşlı bir teyze var komşumuz. Bana geldi sen x'in kızısın di mi nişanın oldu mu senin diye soruyor. Annem onlara Jehan nişanlandi diye anlatmış. Huyunu bildiğim icin milyon kere dedim anne daha ortada bir şey yokken kimseye deme diye. Milyon kere dedim, demiş. Şimdi eve geldim olayi anlatıyorum bana diyor ki sen kapının onunde beklemiyordun yalan konuşma ben baktım. Ama kapının onunde bekliyordum. Babamın yanında yemin ediyor yalan konuşuyorsun diye. Kendimden şuphe ediyorum artık ben mi yaniliyorum diye.

1 yıl once daha ben okurken komşulara jehaani istemeye gelecekler de askerliğini yapsın dedik gibi bir demiş ortada hicbir şey yokken. Bu kadın neden durduk yere boyle yalanlar konuşuyor. Sonra babamın yanında sanki ben yalan konuşuyormusum gibi gosteriyor bu sefer babam bağırmaya başlıyor. Kendimi iyice kotu hissediyorum, yalniz hissediyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim