Aşık oldum deli gibi. Gozum başka bir şey gormez olmuştu. Cok iyi ve sadakatliydi bundan hala şuphem yok. Hayatımın merkezine koydum onu. Bana bir yanlışı olmadı. Yakında sozumuz olacaktı. Bir şeyler yaşadık evlenecegimize guvenerek. Irademize sahip cıkamadık desek daha doğru. Haram olduğunu bile bile yakınlaştık. Ondan başkası olmaz diyordum buyuk konuştum. Utanarak soyluyorum ama bana dokunmak istediğinde izin verdim. Malum yere dokundu birkac kez. Kıyafet uzerinden de değil maalesef. Ben başka şehre geldim iş dolayısıyla. Mesafeler girince araya kavgalar arttı ve ikimiz de katlanamayıp anlaşarak bitirdik. Ben bu anlaşmazlığı yaptıklarımızın karşılığı olarak gordum ve tovbe ettim. Yine de şimdi kendimi cok kirli hissediyorum. Bir sure kimseyi hayatımda istemiyorum. Onu hala cok seviyorum. Unutabilir miyim bilmiyorum ki unutsam da başka biri cıksa karşıma, nasıl bakarım onun yuzune ben başkasıyla yakınlaşmışken? Nasıl kandırırım temizmişim gibi? Bu psikolojiyi atamıyorum. Ailemin yuzune bakarken cok utanıyorum bi bilseler nasıl kahrolurlar konduramazlar bana.. Nasıl atlatırım? Yardım eder misiniz?