Suan yanimda kimsem yok esimden baska..ailem uzakta..2 yillik evliyim 27 yasindayim esim 32..evet bebek istiyorduk ama ilk denemede olacagini hesaba katmadik..korunmayi biraksakta olmaz herhalde hemen diyordum bir yanimda icin icin cocuk istiyordu.esimle yaz icin planlarda yaptik....

Bu sabah test yaptim 5gun gecikmistim pozitif cikti..yarin kan tahliline gidecegim..ciktigi andan beri agliyorum nasil dogurucam,esimle aram cok iyo ya bozulursa ? maddi imkanlar(ki orta gelirliyiz) yetecek mi? Erken mi oldu..esim cadir falan almisti sabah balkonda termosu gordu kamp yapacaktik dedikce ben daha cok agladim ama o guldu..o gayet memnun gibi ama gercekten bu hislerim hormonlardan mi? Anneligi henuz hissedemedigimden mi? Hazir mi degildim...inanin cok kotuyum su satirlari gozyaslariyla yaziyorum..esim surekli bebek videolari aciyo guldurmeye calisiyo..ben sabahtan beri doktor,hikaye okumadigim yazi kalmadi..

Olmasaydi cok isteyecektim eminim.Bu duyguyu yasamak isteyen binlerce insan var ama korkuyorum..kasigima agri saplandikca inanilmaz korkuyorum...sabah bir yazi okudum burada benim gibi olanlarinizda var hatta onu kucagana aldiginizda tum bunlari dusundugune pisman olalanizda..sizi dinlemeye cok ihtiyacim var..