Mrhba arkadaşlar konuyu kuzenim icin acıyorum. Kuzenim 5 senelik evli 2 cocuğu var eşi işten eve evden ise birisi. Kuzenim suan şehir dışında bugun eşinin instagram aratmasinda bi akrabalarinin kızını arattigini gormuş baya uzak bi akraba, bu kadın herkese yaklasmaya calışan cokta iyi bi kız degil. Eşine soruyor ve su cevabi alıyor ben bi cok insana bakıyorum ne var bunda daha once oyle bişeyle hic karsilasmamis şimdiye kadar eşine guveni tamdır, cunku boyle insanları sevmez eniste eşini aldatan insanlarla bile konuşmayan bir tiptir. Bu aralarda kuzene baya ilgisiz mesela kız seni cok ozledim cok seviyorum diyor aldığı cevap hiimm oylemi. Veya daha guzel birsey soylesin cok mutlu oldum saol"gibi cevaplar asla karşılığı yok. Bugun işte kuzen o kızı neden arattigini sorunca evet sonuc ne ne diyorsun,ne yapacaksın arattiysam tarzı cevaplar alıyor. Ve bu eniste surekli boyle tartismalarda napacaksin benimi bosayacaksin benim kimseye eyvallahim yok diyor. Şimdi kuzenimin sorusu şu bu adam hep boyle diyerek evet bosanalim cevabinimi bekliyor kendisi daha once evlenip ayrıldığı icin boşanmak istiyorda millet ona suc bulmasın diye kuzeninmi demesini bekliyor. Bide şu var eklemeyi unuttum herkese soyle sucumu herkes bilsin kizlara bakıyor de demiş bunlar ne demek yorumlarsaniz seviniriz şimdiden tesekkurler.