Sevgilimin kiz arkadasi yuzunden ayrildik cok uzgunum
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgilimin kiz arkadasi yuzunden ayrildik cok uzgunum
-
03-10-2022, 08:40:12Selam bayanlar.benim 3aylik bi iliskim vardi. sevgilimin bi arkadas grubu vardi. 4 kisiler. diger ikisi cift benim sevgilim ve kiz arkadaşı sozde kankisi esma diye bi kiz. bunlar cook samimiler . videolar resimler cok kurlasmalar. ama sorsan okuldan 4yillik arkadasi hic bsy hissetmio. birlikte tatillere gidiyorlar. sinemalara. kizda cok guzel. habire instaya hikaye atio erkek arkadasimla. neyse ben ilk inanmak istedim ve sustum. sonra farkertimki arkadaslarina benden hic bahsetmiyor. ve en sonunda bu konuyu actim. neyse cevablari zamani gelince tanisicaksin. ben kimseyi oyle tanistirmam. ozel hayatim mahremim oyle arkadaslarima soylemem. ama beni sakliyor. yanlarindayken o kizin msj fln pek atmiyor gormesin diye. ve en sonunda ya soyleyeceksin beni tanistiricaksin yada ayriliriz dedim. ve tabiki sacma cvblarla zamani var dedim anlayis gostermiyorsun falan diyerek resmen salladi beni. simdi cok uzgunum. ben dusunuyorumki arkadasim dedigi o kiza asik ve ondan sevgilisi oldugu bilinsin istemiyor. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda