Merhaba arkadaşlar lutfen yazdıklarımı sonuna kadar okuyun belki biraz fazla yazabilirim ama kafayı yiyeceğim bana yardım edin. 21 yaşındayım 1 bucuk senedir evliyim universiteyi kazandım fakat gitmedim evliliği sectim şu an cok pişmanım. Ayrı anne babanın cocuğuyum ikiside başkasıyla evlendi ve uzakta yaşıyolar bekarlık donemindede cok sıkıntılı bir yaşam gecirdim cok zorluklar yaşadım. Evlendim evlendiğim gunden beri eşimle bir turlu mutlu olamıyoruz hep problemliyiz bana ilgi gostermiyor hep iş stresini bahane ediyor aileside cok problemli benim her davranışım her sozumde problem oluyor ben gercekten cok iyi bi gelindim.kaynanam ne zaman misafiri gelse giderim yardım ederim ne işi duşse arar soyler yaparım ama ufacık şeylerden problem yaratırlar. Eşimle huzurum yok ve şu son kavgadan. Sonra ciddi şekilde sinir krizi gecirdim benim kaynanamlarla ablam aynı sitede oturuyorlar. Kayınbabam 10 gundur hastanede yatıyor ve ablamın eşi tek bir kezgelmedi sormadı ablamda bana gucum yetmiyor soyluyorum elimdenn gelmiyor diyor . Onun eşiyle benim eşimin araları hic yok birbirlerine inat gidiyorlar ve eşim bana dun birdaha evlerine gitmemem gerektiğini soyledi bende ona sizin inatlaşmalarınız yuzunden ablamla biz tamamiyle kopacağız dedim ve tartıştık biraz ona haklı olduğunu soyluyorum ancak bu onu tatmin etmiyor evlendiğimden beri surekli ya onun ailesi yuzunden kavga ediyoruz ya eniştemler yuzunden yada bana olan ilgisizliği yuzunden cok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmak istiyorum ama annem başka bir adamla evli olduğu icin onunlada yaşamak istemiyorum universiteye gideceğim ancak kendime guveniyorum bir başıma maddi ve manevi olarak baş edebilir miyim kendime guvenemiyorum tam olarak babamlada goruşmuyoruz artık cinnetin eşiğindeyim bi fikir verin lutfen (bu arada 1 bucuk senedir cocuk istedik ancak olmuyor)