Bayanlar merhaba bana gore gercek bir sorun var fikir istiyorum biraz uzun olabilir okuyanlara simdiden tesekkur ederim..
Bayanlar kisaca ozet gececegim 5 aylik hamileyken bebegimin suyunun bittigini bobreklerinin ve mesanesinin olmadigini ogrendim doktorlar susuz oldugu icin akciger yetmezliginden olecegini ve aldirmami soyledi ama yapamadim atan bir kalbi durduramadim,o ara psikologtan fikir alarak cocuklarima kardesiniz sıkıştı ve geri gidebilir diye alismalari icin bikac sey soyledim, neyse 17 gun oldu nerdeyse erken dogum sancisiyla doktora gittim daha dogrusu idrar yolu enfeksiyonundan olan sanci sanmistim meger lokosit yuksekligim erken dogumu tetiklemis velhasili kelam dogum aninda minik alim'i kaybettim annesi kurban olsun oyle guzeldiki... gelelim asil soruma hastanede arkadasim hasta onun yaninda kaldim biliyo coccuklarim sezeryan sancilarinida zaten var olan ve dogumdan 1 hafta once baslayan karın agrilarim saniyolardi,bebegimi babamin ustune gomduk kucuk bir tahta parcasi koymuslar basina esim ona adini yazdiricam diyor..40m cikincada cicekler ekicez bebegimin mezarina ..cok uzatiyorum kusura bakmayin ..cocuklara kardesiniz sıkısti ve geri gitti yine gelicek dedim cok bekliyolardi ve cokta duygusallar anca boyle bir yalanla avutabildim onlari (biri 10 digeri 6 yasini dolduracak) ama asıl icimi acitani soyliyecegim kucuk oglum anne ali simdi nerde diyo surekli en sonunda o her istediginin oldugu bizi gorebildigi (surekli karnimi opup sarilip bunlar aliye gidiyo dimi diyor) cok guzel bir yerde dedim ozaman cennette dedi evet dedim konu kapandi .2gun sonra anne cennete nasil gidilir diye sordu ve kendi cevapladi olunce dimi? Simdi dusunuyorum yavas yavas yada nasil bilemiyorum cocuklarima soylesemmi cunki babamin mezarina gidiyoruz beraber orda ismi bile yazili olmasa bu ne diyecekler ve ben ne yapacagim bilemiyorm ..yorumlar icin tesekkur ederim.
Cocuklarima soylemelimiyim
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cocuklarima soylemelimiyim