Merhaba arkadaşlar
Gecen konumda onerileriniz sayesinde sakinleşmiş ve olayları kendimce halletmiş ve kimseyi kırmamıştım. Şimdi tekrar size ihtiyacım var.
Arkadaşlar oncelikle ben panik atak ve anksiyete bozukluğu hastasıyım bazen bişeyleri takıntı haline getirebiliyorum. Ancak onun dışında cok vurdumduymaz umursamazmış ve hayat tarzı olarak hickimseden bir beklentisi olmadan yaşayan biriyim ekmek soğan yiyim ama benim olsun kimse karışmasın evimde mutluyum. Eşim de aynı benim gibidir.
Bi suredir surekli kv gorunce elti kp ’ e takıntılıyım.
Kv beni hic istemedi her fırsatta laf soktu, hep kotu baktı, kotu duşundu, arkamdan dedikodumu yaptı, eşimi doldurmaya calıştı felaket davrandı bana. Her zaman kendimi kotu hissettirdi. Ve kendisi cok cahil hic laftan anlamayan bir Karacahil. Ama eşim oyle mukemmel ve oyle utanıyor ki annesinden bana hep annem kotu niyetli değil ama cahil sen beni bil der. Ben de bşy demem.
Bu arada ayrı şehirlerdeyiz ve hic aramıyorum bile. Cunku oyle saygısız laftan anlamaz biri ki bana el kızısın diye diye el Kızı yaptı. Ancak hic goruşmesek de acayip takıntı haline getirdim yaptığı tum haksızlıklar aklıma geliyor kendi kendime konuluyorum bazen ciddi anlamda kotuyum.
Gorumce desen kucuk şeytan bana acık acık ben bununla konuşmam ben bunu istemiyorum diyen biri. Ama hic bi sebep yokken ilk goruşte.
Elti desen tam kv kafasında acayip cahil hatta nasıl hayatta kalıyo diye duşunduğum bi tek hucreli.
Ben evlenirken kimseden hicbirşey beklemedim eşimle yapacaktık. Allah ’a şukur işlerimiz iyi. Ama ailemin durumu cok iyidir cok yardım ettiler herşeye. Hep eşimin ve benim arkamızdalardı. Eşim hep baban olmasa ne okuyabilir ne de işguc sahibi olabilirdim ne de boyle yaşayabilirdik diyor. Genc yaşta herşeyimiz fazlasıyla var Allah a şukur.
Ancak bnm ailem boyle davrandıkca eşimin ailesi hem bize kotu davrandı dışladı ezmeye calıştı. Surekli bnm ve ailem hakkında kotu konuştu. Ki ailem onları kırmamak icin yaptıkları bircok iyişiliği gizledi.
Eşimin ailesi bize hicbir şey yapmadığı gibi duğunde de bir ceyrek bile takmadıkları gibi bize sonradan gelen altınlara el koymuşlar. Bana dokunmaz ancak oğullarını uzuyorlar.
Şimdi eşimi herşeyden dışlıyorlar. Babası tum malını diğer oğluna yapacakmış. Eşimin durumu iyiyken o kotu olamazmış. Ayrıca diğer oğullarına borc batağına girip oyle bir duğun yaptılar ki.
Burada beni sinir eden şey bize gelip biz hepinize eşitiz kızım demeleri, eşimi benim malıma guvenip dışlamaları, ben o yaşlı insanlara borc odetmek istemeyip hicbirşey istemezken duşunceliyken onların surekli beni ezmesi.
En kucuk bir hediye verseler on kez soruyorlar hesabını. Eşimde ben de birşey istemiyoruz.
Kv bana surekli eltim ovuyor kendisi hicbi acıdan kendimi karşılaştırmak istemeyceğim bir insan.
Ben onlarla tum iletişimimi kestim. Eşim de boyle istiyor. Ama kv surekli kocamı doldurmaya calışıyor her telefonda beni kotuluyor. Ya da laf atıp duruyor.
Korkum şu ki eşimin ailesi hic utanmadan gelip evime yerleşmek isteyecek tipte bir aile.
Yaşlanınca gelip sormadan yerleşirler hic ozel hayat anlayışları Yok. Kabile halinde yaşamayı seviyorlar. Sırf gelip burnumdan getirir diye cocuk yapmak istemiyorum. Herşeye sebepsizce karışıyorlar. Kp de kadın gibi aynı her lafın muhabbetin icinde.
Eşime surekli abinin bunu yok siz neden yaptınız abin tatile cıkamıyor siz neden cıkıyorsunuz abinde bundan Yok sizde beden var diye ağlıyor. Surekli telefonda o kadar parayı napıyonuz diye soruyo.
Ben de oyle bi takıntı haline getirdim ki uyuyup uyanıyorum her an aklımda dayanamıyorum artık. Nasıl kurtulacak?
Lutfen hakkınızı helal edin.
Ciddi anlamda takıntıları anksiyetesi şiddetlenmiş bi bayan olarak yazıyorum