Merhaba hanımlar iyi geceler,
Benım oncekı konularımdan bilenler bilir az cok. Kısaca ozet gecmek şsterdim uzun olursa affola. Eşim memur dogu bolgesınde Van'dayız. Yaz ayında eşimin iznınden dolayı istanbula gitmiştik 20 gun. Esimin ailesiyle ciddi problemler yasayıp kotu olduk ve haliyle esımle de kotu olmuştuk. Boşanma asamasına gelmiştik. 11 Aylık oglumuz var. 20 gun sonra kendi evimize geldigimizde ailesı dolduruşa getırdıgı ıcın bir turlu aramız duzelemıyordu 4 ay surdu boylece ve ben tek basıma İstanbula gitmeye karar verdim. Ordada ailesi benı istemedi ve Kayınvalıde torununu da gormek istemedi. Bende daha sonra ne sevgi kaldı be Baska birsey Kayınvalıde ve cocukları icinde gecerlı. Duzelecegi varsa bile bitirdi. Benım icin kayınvalıdem"ne evime gelsin ne arasın sorsun ben istemiyorum onu hatta cenazeme bile gelmesin"demiş eşime. İstanbuldan Van'a donmeden once gorusmek isredıgımı torunlarını gorsunler diye esime ben soylemıştım annenke konuş diye o da bu sekılde cevap vermiş. Anlatmamdakı sebep detaya girmeden oncekı konularımı bilmeyenler vardır ozet gecmek ıstedım. Daha sonra ben İstanbuldan dondukten sonra esime hıc bir sekılde ailesiyle ilgili soru sormadım agzını bile acmadım ve konusma etme demedim. Su an esımle cok sukur iyiyiz hatta daha iyiyiz. Esime birikim amaclı amaclı ev aldırdım Van'dan. Hanı garantimiz oldu benı kırmadı diye yazmak istedim. Cok sukur Allah herkese nasip etsin. Neyse sormak ıstedıgım sey su, mayıs ayında 10 gun agustos ayında 20 gun esimin izni var ve İstanbula gitmek isteyecek buyuk ihtimal ben su an ona bu konuda fikrini sormadım huzurumuz kacmasın diye. Beraber gitmek isteyecek ama ben gitmek istemiyorum. Kayınvalıde ve annem yakın gidersek ya ayrı ayrı evlerde kalacağız ki oyle birsey olsa asla ben gitmek istemem ama esime de sen gitme demem. Beni onlara goturmek isterse esim ne diyeyim sizce ya da İstanbula gidelim o kendi annesınde kalsın ben kendi ailemde mı? Şimdiden tesekkur ederim hepinize cevaplarınız ıcın. Cevaplarınız benım ıcın onemlı olacak.
Sizce ne yapmam gerekir?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sizce ne yapmam gerekir?