Merhaba herkese
Buraya bir konudan muzdarip oldugum icin ve fikir danismak icin dertlesmek icin yaziyorum.
Bekar ve yasi otuzlara dogru yol alan biriyim.
Annemle iyi olmusuzdur bazi konularda anlasmasak da oyleydi..
Ne zaman ki benim bekar olmam yas almam eklendi annemde tabi baska dertlerimizde var ama uzatmayayim cok degisti.
Duzenli bir isim yok issiz sayilirim ilk zamanlar meslegimi elime almayi istedigimden ve hayat gorusumun uyacagi birini istedigimden bir iki tane gelen aile cevresinden kisiyle olmadi..

Cevremizde kizini oglunu zorla evlendiren kisiler gordum ve annem onlarin yaptigini iyi goruyor.
Sevmedigimle de olsa evlenmeliymisim..
Kendisi yaptigindan cok dogal ve basit goruyor..
Sanki ona kotuluk yapmisim gibi hissettiriyor.
Cevrede bilirsiniz ki insanlar ise evlilige dair sorular soruyor ve annem de onlardan etkilenip kotu oluyor..

Buyuk bir cogunlugunuz karsi ciksa da cevremde sevmeyip aile baskisi goren veya sevmeyip evlenen cok insan var.
Insanin bazen fedakarlik yapmasi gerektigini biliyorum ama bunun adi fedakarlik mi bilmiyorum ve zannetmiyorum.

Bir de bariz evlatlarina yanlis seyler yapan insanlar bile sanki duze cikiyor oyle de olunca yapilan dogru gibi gozukuyor..

Bu tarz kisilerle yakin olan ve yasayan varsa daha cok anlayabilir ve yorum yapabilirler.