Herkese merhaba,

Sorularıma ve sorgularıma cevap arıyorum ancak asla işin icinden cıkamıyorum. Detaylandırıp kısaca bitirmeyi deneyeceğim. Erkek arkadaşımla liseden tanışıyoruz. O, en başından beri aramızdaki arkadaşlık boyutunun sevgililiğe donuşmesini istedi ben ise hep biz başta arkadaştık ben seni oyle gormuyorum diyerek yok saydım ve lise son sınıftayken aramızdaki tum bağ koptu. Bu yaz ortak bir arkadaşımızın duğununde karşılaştık hicbir şey yokmuş gibi konuştuk goruşelim dedik ve tum yaz goruşmeye başladık. Başlarda normaldı her şey ancak sonra ben de bir şeyler hissetmeye başladığımı ve onun icinde de aynı duyguların devam ettiğini hissetmeye başladım. En son dayanamayıp bana acıldı. Bu noktaya kadar her şey sorunsuz. İkimiz de universite okuyoruz ve farklı şehirlerdeyiz. Tatillerde ailelerimizin yanına gidiyoruz ya da birbirimizin okuduğu şehirlere gidişi geliş yapıyoruz. Beni cok temiz ve saf duygularla sevdiğini derinden hissediyorum ve ben de seviyorum ancak asıl problem ailesi. Kalabalık aileleri cok severim fakat onlar fazla karışıklar babasının ve ailedeki erkeklerin parayla ilgili buyuk sorunları var. Babası, Cocuğu universite okuduğu şehirdeyken cocuğu arayıp para istiyor ki bu miktar bir oğrencinin bir aylık parası. Erkek arkadaşım tatilde eve gidecekken annesinin haberi olduğu halde kadın hazırlık yapmayı, ozenmeyi bırak evde bile durmuyor. Erkek arkadaşım artık oyle bir psikolojide ki inşaatlarda calışıp para kazanıyor ki babasından istemesin. Babası surekli paranın lafını yapıyor. Bir gun konu benden acılmış benim babam emniyette calışıyordu babasının dediği şey kendi babanı secemezsin ama kayınpederini secersin? Bu ne demek ya gercekten anlamıyorum. Sevgilimin kendisi dışında 3 kardeşi daha var, ailesi oyle anlamsız davranıyor ki cocuklarını kayırıyorlar resmen erkek arkadaşımdan para isteyen adam, ortanca kardeşine gidip telefon alıyor universite kazandığı icin... erkek arkadaşım da bir yıl oncesine kadar ailesine yuk olmamak icin kendi kendine telefon alıp taksit oduyor. Ev kirasını veremiyor parası olmadığı icin, ailesinin yanına tatile gitmişti, birinden isteseydin acilse dediğimde, soylediği tek şey evdeki durumları biliyorsun oldu. Ailesi cok ozensiz, aile kavramı cok zayıf, fedakarlık hic yok. Ben tek cocuğum bir de bunları gorunce tuhaf karşılıyorum. Onu gercekten seviyorum ve ilişkimizin yolunda gitmesi icin cok cabaladığı goruyorum bunları gordukce bırakamıyorum ancak bu beni cok duşunduruyor. Yıllardır zaten tanışıyoruz ve yıllar sonra hayallerini yaşadığımızı soyluyor surekli, ciddi ilerleyen bir ilişkimiz var. Okullar bitsin evlenelim duşuncesindeyiz ama ben ister istemez biz evlenirsek ailesi nasıl davranır diye duşunmeden edemiyorum. Tek cocuk olduğum icin ailem bana her şeyin en iyisini yapmak ister ancak aynısını karşı taraftan gorememek ailemi de beni de uzecek ve yine tek cocuk olduğum icin ailemi uzecek bir evlilik yapmak istemem. Ben onu yıllardır tanıyorum ancak ailesinin icine hic bu kadar girmemiştim boyle değişik bir yapısı olduğunu gercekten bilmiyordum. Erkek arkadaşımın dediği şey, “evdeki durumları biliyorsun sen de hayatımda olmasan, umudum kalmayacak.” Bunları soyledikce de uzuluyorum. Ne yapmalıyım *