Arkadaşlar regl oldum evde yatıyorum. Felaket ağrım var.
Neyse erkek arkadaşım ve annesi gezmeye gitmişler ben uyurken (eski konularını bilmeyenler icin soyluyorum erkek arkadaşımla aynı yurtta kalıyoruz da annesi ziyarete geldi okuduğumuz ulkeye). Buraya kadar sorun yok.
İşte erkek arkadaşımı aradım ne yapıyor diye. Dedim ağrım var yatıyorum direkt anladı ne olduğunu. Neyse bana dedi ki donduğumde nobetci eczaneye gideriz ilac alırız. Dedim sağolasın da gerek yok (cunku ağrı kesici alınca adetim artıyor) bana dediği aynen şu:
Ya gidelim sonra bana laf ediyorsun bir şey yapmıyorsun diye.
Arkadaşlar sizce bu patavatsızlık mı yoksa gercekten de boyle mi duşunuyor?
Kendisi biraz odun hani ben soylemeden bir cok şeyi duşunemeyen bir insan. Biraz sıkıntıları oldu ben ona destek oldum ama sanki aynı şeyleri ben ondan goremiyorum gibi hissediyorum. Bir de bende şoyle kotu bir huy var, istediğim bir şey olana kadar direniyorum isteğimi belirtiyorum ve sitem ediyorum. Ha tabii olamayacağı soylendiyse de susuyorum o ayrı. Dolayısıyla acaba istediğim şeyleri cok fazla mı soyledim cocuğu mu bıktırdım diye kendimi sucluyorum şimdi :/
Zorunlu edit: Ya ben zaten genelde susan bir tipim. Mesela her insan sevgilisiyle dışarı cıkmak ister değil mi? Biz bunu hic yapamıyoruz. Tamam zaten gucu olmadığında ben sabrediyorum. Yalnız gariptir ki parası olduğu zaman da bana zamanı olmuyor. Acaba giyim tarzımı makyajımı mı beğenmiyor dedim ama hayır konu bu değil. Ben cıkalım en azından sinemaya gidelim dediğimde ık mık ediyor ama arkadaşları aradığında hemen gidiyor buna bozulmakta da haksız değilim bence

Soylenmek değil de ben fedakarlık yapıyorsam sinirli hallerini cekiyorsam, bir şeyden hoşlanmadığımı belirtince susup oturmak zorundaysam ama kendisi bana istediği her şeyi soyleyebiliyorsa aynı şeyleri beklemek hakkım zannetmiştim. Oyle alıştırmak da istemiyorum sıkıntıda olduğumu gorsun istedim ama olmadı galiba.

Beyefendi annesiyle dışarı cıkıyor mesela ben de bu sefer geleyim mi evde yalnız başıma cok sıkılıyorum diyince ık mık. Tamam gelmeyeyim ya madem oyle diyorum ya sorun sende değil annemle ilgili falan diyor. Bana dedi ki soz yarın seninle cıkacağız. Tabii ki yarın ben kendimi yurtta yalnız başıma otururken bulacağım. Diğer verilen sozler gibi bu soz de yenecek biliyorum.
E sen dışarı cıkartma, fedakarlık yapma, yaptıklarımı gorme sonra soylenince ben suclu oluyorum . Bence insanlar sevgili olurken boyle karşı tarafın kendilerinden bir şey bekleyebileceğini duşunerek ilişkiye başlamalılar.