Selamlar
3 ay kadar once bir iş goruşmesi vesilesi ile bir avukatla tanistim cok kibar naif ortalama bir adam .O sıralar eşimle bosanmıştım ve iş arıyordum gazetede ilani gordum aradım cuma gunu olduğundan namaza gitmiş acmamisti neyse aynı gun 2 3 saat sonra beni aramissiniz dedi bende ilan icin dedim sattlari ve isi maasi konustuk
1 hafta sonra işe alamayacağım uzgunum dedi o sıralar dolar vs den dolayı eleman almaktan vazgecti (1ay bekleyin numaram kalsın size ulaşirim demisti )
Ama kendisi arada bir hayırlı cumalar nasilsiniz diye yazmaya devam etti
1 ayın sonunda eleman alamayacağını eleman icin bekleyeceğini soyledi bende tamam dedim
Rica edersem numara mi silmeyin bir iş vs olursa size haber ederim dedi
Ve yılbaşı gunu
"Hayırlı ve musmutlu gunler gor " yazmış
Bende teşekkur ederim yazdım
Bana sizinle bir cay icmek tanışmak konuşmak isterim yazdı
Bende mumkun değil yazdım
O zaman musade edin arada bir hal hatır sorayım dedi

2 haftadır arada bir mesajlasiyoruz
Cok kibar cizgisini bozmadi ama sorun şu ki cok gec cevap yazıyor 3 4 saat cevap yazmadığı oluyor
Gunun her saati yazabiliyor bana
40 yasinda 4 yıl once boşanmış
Bugun dışarda karşılaştık cay ikram etti yine cok kibardi ve naif
Ama asla whatsapp son gorulmeyi acmıyor
Bunun acıklamasını uzun uzun yaptı (2015 den beri bu sekilde kullanıyorum insanların benim ne zaman whatsapp a girip cıktığımı bilmesini istemiyorum dedi)

Cok ama cok sakin disiplinli cok titiz ve iş kolik malesef

Bana yazmadigi bir gun evli misin diye sordum evli olsam akşam 9 da yazamazdım guvenin yoksa yazma dedi
Ben meşgul adamim her dk mesaj yazamam ama ararsan istediğin kadar sohbet ederiz musaitsem dedi

Suan sadece arkadaşız birbirimize baskı yapmayalım tamam mi dedi?

Siz neler duşunuyor sunuz?

Detay ve konuya ek :

Biz 2 3 hafta kadar once onun tanisalim yazmasi uzerine mesajlasmaya başladık o birbirimizi tanıyalım once ben anlatayım dedi bosandigini ailesini vs anlattı bir mesajla
Bende anlattim 2 3 hafta da sadece aksamlari duzenli olarak yazdı gec cevap vermesine rağmen
Evlilik konusunu ise ilk ben actım (ailemden oturu)
2 3 hafta icinde asla cizgisini bozmadi
Evli mi acaba diye duşunme nedenlerim ise aldatilmis olmam
Ama bu kadar olumsuz yorumdan oturu bugun cevap yazmadim ve yazmak icimden gelmiyor
Bugun cay icip oturduğumuzda sifir makyajliydim ve sade bir kaban ve şal im vardı bana resimdeki kadar guzelsiniz dedi (resimde makyajın vardı ve daha şıktım )
Ayrıldıktan 1 2 saat sonra nasılsıniz evinize ulaştınız mi yazdı
Grip olduğumu farketmiş dikkat edin yazdı
2saat oncede nasılsınız yazdı ama cevap yazmadim

Korktum baya yorumlardan oturu