Bayanlar esimle aksam konustum yani dun yazdigim konuya istaneden ...kardesinin heran kacabilecegini artik hazir olmalarini falan soyledim ...cok uzatmiycam esim ( bikac sarti ile beraber) gelsin istesinler dedi guvenmiyo cocuga ama sartlarindan ozellikle biri olursa kotuluk cikmadan guzellikle olsun dedi.bi ilk konuydu.
Ikincisi cocuklarima kardeslerinin oldugunu soylemelimiyim diye sormustum herkes evet dedi ve ben bu gun minik kuslarimi sardigim pamuklarindan cikardim ve onlara oldugu gibi artik kardesinizi beklemeyin o gelmeyecek size uzulmeyin diye soylememistim ama artik bilmeniz lazim diye baslayarak kardeslerinin oldugunu soyledim mezarinada gidecegimizi hatta guller ekecegimizi soyledim biraz aglastik biraz gulustuk (dedenizin yanina koydum korkmaz arkadaslik ederler birbirlerine dedim) ve konuyu kapattik zamanla unutacaklar acilarini ins..bunlar sizin desteginizle olan seyler hepinize sonsuz sukranlarimi sunuyorum ...
Ve bir konuda daha akil istiyorum haftaya kardesime sevgilisini istemeye gidecegiz ama bunlar surekli kusup barisiyo kavga ediyolar kiz cok inat dedigim dedik biri kardesimde bu yuzden sinirleniyo maddi yonden sıkıntı yok herseyin en iyisini en guzelini alsin gonlu kalmasin hic biseyde diyoruz ama ben bugun cok dusundum sabah yine kusmusler oglende kiz aramis barismislar ama bu boyle nereye kadar gider kardesimin uzulmesini istemiyorum tabi kizinda...ikiside birbirini cok seviyo ama bugun iyice dusunun dedim bu oylesine bisey degil ilerde pisman olmayin kardesim ayriliyimmi abla dedi ne diyosun zaten biktirdi beni hareketleriyle dedi bende ayril diyemem ama konus ve ikinizde kendinize ceki duzen verin dedim ikinizde inadinizi torpuleyin..sonra benim minnos kardesim aksam geldi abla cok gecmeden gidinde alin nisanligi diyo...seviyolar iste birbirlerini simdi sorum ben kizla konusayimmi kizla diyorum cunki kardesime hep soyluyorum ve ozel bi konusma yapacagim bukonudada onunla kiza kendini biraz frenlemesini inadindan vazgecmesini soyleyeyimmi ?? Basimizda babamiz yok kardesimde mutlu olsun istiyorum ama acaba boylemi daha mutlu olur yoksa ayrilincami???