3 aylık evliyim. Babam eşimi de beni de bıktırdı artık. Eşim gunduz calışıyor elektrik işi cok yoğun ve coğu zaman konuşmuyoruz bile. Gunduzleri surekli eşimi goruntulu arıyormuş dukkanda sıkıldıkca. ben bunu tesadufen gordum. Yada normalden arayıp kendince bana kızdığı seyleri eşime soyluyormuş.
Şoyle ki annemin evindeyken evde her iş benimdi. Annem 50 yaşında cok genc ve hicbir rahatsızlığı yok. Ben evlendim evleneli iyice kendini saldı. Sabahtan gidiyorum aramız 20dk. akşam da eşim gelsin yemeğe kalalım diye. Gittiğim gibi oturmuyorum sil supur temizle cunku akşam eşim gelicek ondan utanıyorum.
Bu hususta babamda anneme kızıyormuş ama yapmıyor. Bana “ haftada 1 gun gel dip koşe temizle annen yapmıyor “ dedi. Bende “ baba benimde evimin işi oluyor ve şuan cok sık misafirim geliyor geldikce yaparım ama bir gunumu ayıramam “ dedim.
Dediklerini yaparsam cok iyiyim ama boyle dediğim icin şuan kotuyum gozunde. Annem huysz aksi surekli dedikodu peşinde coğu zaman gecinemiyoruz bende gitmiyorum. Eşimi arayıp yine Bugun şikayet etmiş. Eşim acık acık soylemiyor ama “ baban aradı, selamı var goruşemiyoruz dedi “dedi bende tahmin ediyorum şikayet ettiğini ustune gittim eşim akşam konuşuruz dedi kapattı.
Evlendim hÂl makyaj yapmama giyimime karışır. Eşim karışmıyor canın nasıl istiyorsa der. Ama babam beni bıktırdı gercekten nasıl onune gececeğim bilmiyorum. Bu arada kendisi 59 yaşında.
Babamın eşime şikayetlerinden bıktım
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Babamın eşime şikayetlerinden bıktım