Sizin bir bebeğiniz var ve ilk bebeğiniz. Hamileliğiniz de cok zor gecti. O sizin en kıymetliniz ve tıpkı size benziyor (yani annesine)
Kaynananız duruyor duruyor gorumcenizin kızını ovuyor Bebeğiniz Gorumcenizin kızına benzesin diye dua ediyor . Yani kendi torununabenzemesini sureklı birşey ima eder gibi soyluyor.
Ya ben sıkıldım artık bu konusmalarından. Yeni doğum yapmışım kaynanam durup durup (gorumcemin kızı Ayşe olsun) ayşe ye benzesin benim kızım Ayşe gibi ilimli olsun diye dua ediyor.
Karşısında eşim ve kayınpederım de vardı onlar birşey demedi.
İlk değil bu ucuncu oldu imaları
Gorumcemın kızıyla aramda 3 yas fark var. Benden kucuk. Kapalı eğitimli bir kız. Tamam ona birşey demiyorum kotu de birşey demiyorda . Neden ilk doğum yaptığım da oyle bir cumle kuruyor. Demiyor ki annesine babasına benzesin. Daha 5 tane kız torunu var kaynanamın. Sadece o yok
Yada hic bir şeyi demesin. Neden illa benzesin cabalarında. Gecen hafta evıme geldıler yine aynı soz. Sessizlik vardı. Oturuyorduk."Ayşe ablası cok seviyo kızımı..bnm kızım ayşe ablasına benzesın onun gibi ilimli olsun " diyor
Dedımkı annesi babası varken neden kuzenıne benzesinmiş.
"Ben de babannesiyim" dedi
Durduk yere illa ustu kapalı birşey ima edecek. Sizin bebeğiniz icin "gorumcenızın kızına benzesın" dense ne dersınız
Cunku eminim bir dahaki goruşmemizde yine soyleyecek.
Buarada kv nin işine gelmeyınce bu Ayşe icin "babası gibi sinirli" diyor
Ben babannesiyim
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ben babannesiyim