Kızlar Merhaba,

Hemen konuya gireyim zira bu akşam yuzleşmem gereken konular var ve bu yuzden fikirlerinize ihtiyacım var.

1 yılı aşkın evliyim şu anda da hamileyim. Annem babam yok.

Şoyle ki; ben genel itibari ile soğuk yapılıyım. Bir cocuk bebek severken bile şirinlik yapamam ki herkesin hayatında yaşadığı kotu şeyler vardır ve bende bu yaşadıklarımdan oturu boyle soğuk yapılı olarak kaldım. Aslında memnunum da karşıda ki insan sınırlarımı gecemiyor mesafemi her zaman koruyabiliyorum.

Eşimle anlaşırız mutlu bir evliliğimiz var. Fakat aile yapısı benimle uyuşmuyor. Ayak uydurmaya calışıyorum. Bir cabam var fakat onu da bir yere kadar yapabiliyorum.

Biri bana her zamankinden farklı davranınca kotu anlamda bir daha o insana ısınamıyorum.

Sadece dun yaşadığım bir şeyi anlatacağım ve sozu sizlere bırakacağım.

Kayınvalidemlerle aynı apartmandayız. Eltim gecici olarak onlarda kalıyor bir ay oldu. Kahvaltı icin yukarı cıktık ve cok ağır grip geciyorum hamile olduğum icin ilac kullanamıyorum. İşyerimde kombi arızalandı cok soğuk ve haftanın 6 gunu saat 18:00'a kadar calışıyorum. Velhasıl kelam kahvaltıdan sonra bağ evine gidelim diye anlaşıldı. Aşağı indik. Kayınbiraderim bizim arabayı alıp ben bir eve uğrayayım gelip sizi alırım dedi. Saat 16:00 oldu oyle geldi almaya. Yani gun gecti zaten. Eve tufek almaya gitmiş falan cevirme olmuş polisler durdurmuş el koymuş . Tabi arabaya 3 tane yabancıyı da almış . Bunlarda madde kullanan insanlar. Polisler de uzerlerinde bunu bulmuş. Herneyse. Yola cıktık giderken karakoldaki arkadaşında geri aldık oda bizimle bağ evine geldi. Yolda cok normal bişeymiş gibi Madde kullanımını anlatıyor. Bende haliyle sinirlendim. Gerildim yani. Yanımızda iki tane kucuk cocuk var eltimin cocukları. Eltimin umrunda değil ama ben hassasım bu konulara karşı. Anlatması yanlış ve sacmaydı. Sinirlendim oda bizle geliyor diye. Butun gun suratım asıktı. Kayınvalidemlere de soyledim bunu.

Ama buna karşılık gorumcem ve kayınvalidem sabah eşimi arayıp eşinin suratı hep asık boyle olacaksa hic gelmesin bağ evine de yukarıya da demiş. Ha canıma minnet gitmem ama eşim yine arada kalacak biliyorum. Bu durumu cozmem lazım.

Yukarıda da surat asma sebebimi bi onceki konumda anlatmıştım . Eltim olunca kayınvalidem farklı davranıyor diye.

Şimdi kızlar, bana eşim diyor ki canını kim sıkıyorsa ona suratını as. Ama oyle olmuyor. Aynı ortamda bi tarafa surat asıp diğer tarafa neşe nasıl sacabilirim. Delirdim ya. Esasında cıkmam yukarı ama gene gundeme gelicek eminim cozeyim doğum zamanı başım ağrımasın istiyorum. Bu kişilere ne yapmalıyım ne demeliyim ??