Kararsızlıklar
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kararsızlıklar
-
03-10-2022, 08:06:42Merhabalar ben Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 3. Sınıf oğrencisiyim konuştuğum kişi ise Muhendisilik 3. Sınıf oğrencisi. Yazdan beri konuşuyoruz ama aslında durum şu şekilde ki ben duygularından cok mantığımla hareket eden biriyim. Onu beğenmeme ve beni etkilemesine rağmen coğu konuda uyuşmadığımızı anladım ve konuşmayı bitirdim yazın. ve 1 ay geciyor tekrar yazıyor derken aralıklarla şimdiye kadar konuşmuş olduk. Daha once kimseyle bir şey yaşamamış olmam ve sadık olmam onu cok etkiliyor fakat konuyu surekli farklı yerlere getiriyor. Evlenmeden biseyler yaşamaya karşı olmayan biri ve ben karşıyım. Konuşmalar olsa da buluşma olmadı ve şu an yine konuşmayı bitirsem yine atcak mesaj biliyorum ben de engel olamıyorum konuşuyorum ama mantığımla da celişiyor ne yapsam bilemedim duşundum evlenmeyi istedim kişinin coğu ozelliğini taşimamasina rağmen konuştum işte ve sonuc nefsani bağlılık, ne yapmalı? Bazen tatmin amaclı konuştuğunu duşunsem de sevdiğini de hissediyorum . Ama hayatımda başka biri olmadığı icin bana bakışını tam olarak kestiremiyorum