iyi akşamlar hanımlar
Bir arkadaşımın derdi icin yazıyorum kk hesabı olmadığı icin.

Arkadaşım şoyle diyor:

“Bir seneyi geckin bir sure once instagramdan biriyle tanıştım. Tanıştıktan 1 bucuk ay sonra yaşadığım şehre geldi goruşmek icin. 3 gun kaldı beraber vakit gecirdik. Daha sonra gorev yaptığı şehre dondu. İzin sıkıntısı nedeniyle ve oldukca uzun mesafeden dolayı yuzyuze goruşmemiz olmadı. Bu bir senelik dilim icinde mesajlaşma ve aramalarla tanımaya calıştık birbirimizi.

Ama sorun şu ki; bunca zamandır konuşmamıza rağmen cok belirsiz davranıyor hic net olamadı bana karşı. Konuşuyor sevdiğini soyluyor ama aynı zamanda isteksiz ve net değilmiş gibi. Ben yazmadıkca yazmıyor bir sorun mu var dediğimde ne alakası var deyip geciyor. Konuşmak istemese ayrılır diyorum ama iletişim azalsa da kopmuyor. Bu sebeple daha resmi ve ciddi konuşuyoruz.

Kısaca bu ilişki ne ilerliyor ne bitiyor. Pişman olurum korkusuyla ben de bitiremiyorum. Ondan da boyle bir adım gelmiyor ama bazen kendinden soğutmaya calışıyor gibi de davranıyor.

İzinleri yenilendi tekrardan goruşelim gel dedim bi kısmını ailesine bir kısmını da yaz tatili icin ayırdığını soyledi ve goruşemeyede biliriz dedi. Belki de gelirim dedi. Asla net değil beni isteyip istemediğini anlayamıyorum. İstemese ayrılır bitirir diyorum ne tutuyor diyorum ama durum muallakta kaldı.

Duygusal boşlukta olduğum doneme denk geldiği icin fazla anlam yukledim cok bağlandım. İcinden cıkamıyorum. Yaşım 24 o ise 27. Yardımcı olursanız sevinirim. Nasıl davranmalıyım ve ilgisini ustumde tutup goruşme sağlayabilirim. Şimdiden teşekkurler.”

Arkadaşımın derdi bu şekilde. Benzer şeyler yaşayanlar fikir verirseniz kendisine ileteceğim.