İyi akşamlar, uzun zamandır yazmıyordum ama bu akşam cok doldum icimi dokmek istiyorum biraz.. Mesleği icabı uzakta olan bir sevgilim var. Yaklaşık 3 aydır konuşuyoruz. Biraz hızlı ilerledik farkındayım ama birbirimizi tanımaya calışıyoruz işte hala. 2 defa buluştuk ben etkilendiğim icin konuşmamızı surdurmek istiyorum.. Ama karıştıran bazı konular var. Mesela bu akşam bir tartışma yaşadık. Tum gun gorevi icabı konuşamadık aksam telefonu elini almis bana yazmamis 1 saat sonra yazdı. Konustugumuz zaman biraz bozulmusum gibi konustum merak ettim seni haber verseydin dedim. Odevim vardi onu yetistirmem gerekiyordu dedi. Bana mesaj atmak 1 dakikani almaz diye uzerine gittim biraz. Birden sinirlendi "zaten yorgunum kafam davul gibi kafami utuleme anlatiyorum iste kısa kes uzatma artık deli etme beni lan" vs. bu sekilde konustu. Benimle bu sekilde konusma dedigim zaman da hep sen bana nasil konusacagimi ogretemezsin kac yasinda insanim ben deyip kestirip atiyor. Halbuki bu aksam guzel guzel kusura bakma hayatim deyip guzel guzel konussa uzatmicaktim. Bazen diyorum benimle konusurken bazi seylere dikkat et hosuma gitmiyor diye. Alisirsin bunlara bisey yok bunlarda diyor. Sen benim sevgilimsin istedigimi soylerim sana diyor. Bu aksam telefonu su sekilde kapatti "tamam yeter zaten kafam davul gibiydi senle konusunca duzelir diyodum ama sen hepten sisirdin kafami ben yatiyorum iyi geceler " bunu bagirarak soyledi ve kapatti. Yattigi yerde arkadaslari da vardi bana bu sekilde kaba konusmasini yediremedim kendime hic bisey diyemedim o tepkilerden sonra.. Bu zamana kadar hayatima giren kimse buna ailemde dahil bana bu sekilde konusmadi. Ben hic alisik degilim acaba ben mi abartiyorum anlamiyorum. Aradigi zaman nasil konusucam bilmiyorum. Biraz dertlesmeye ihtiyacim var sanirim..
Tartistigimiz zaman bana hep sen herseyi abartiyorsun uzatiyorsun beni alttan alman gerekiyor stresli oluyorum ben erkegim senin bazi seylere susman gerekiyor vs. Boyle seyler soyluyor. Sanki hep ben de problem gibi.. Kendimden suphe etmeye basladim acaba gercekten bende mi..
Fazla mı abartıyorum..
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Fazla mı abartıyorum..