Merhaba arkadaşlar ben 3.5yıllık evliyim. 1.5 yaşında bir oğlum var.eşimin işi dolayısıyla ıspartada herkesten uzakta yaşıyoruz. Ailem İstanbul da yaşıyor. Şuan yazacağom şeyler kimse olmadığı icin yalnız olduğum icin icimi dokmek icin yazıyorum. Benim İstanbul da yaşayan bir abi var evli pek goruşmeyiz numarasını değiştirdiği icin arayamıyorum p da aramaz evlendim evleneli cok bekledim aramasını sonucta kardeşiyim gurbette yalnızım. Neyse bir ablamda Erzincan da evli bu abimin ısrarıyla ablam İstanbul a annem ve abimin yanına tatile gitti. Abim surekli bu ablamla goruşurur onun cocuklaryla konuşur ama bana uzak. Dun annemi aradım abimlerdeydi ablamla beraber goruntulu aradim ablam ve annem haric kimse bir allahon selamıno vermediler hadi ben neyse dayısı olarak oğluma bakabilirdi cok zoruma gitti. Eşim dun işinden dolayı eve 1 saat gec geldi. Kaynım evdeydi salonda televizyon izliyordu. Telefondan abimin sesi geldi ablama soruyordu kaynı nerde diye odada oturuyor dedi ablam benim icinde o nerde dedi ablamda mutfakta bizimle konuiuyordu. Resmen neden evde ikisi yalnız diye ima etti o anda birşey soylemedim Allah'a ısmarladık dedim telefonu kapattom. Hayır kaynım cok duzgun bir insan abisi evde yokken varlığından haberim olmaz sessiz sakin abim nasıl boyle bir imada bulundu şaşırdim. Eşiminde bir kardeşi evli surekli arar el kapısında belki o arayamaz ben arayayım der arar ama benim abim buraya geldim geleli bir kez olsun arayıp yerin yurdun nasıl dememiştir. Cok kırgınım hele dunden sonra iyice doldum benimle de konuşmasa yiğeniyle konuşabilirdi. Ablamın cocuklaryla surekli konuşur goruntulu arar İstanbul a davet eder ama ben evlendim evleneli bir gun olsun İstanbul'a gel dememiştir bir akıl verin nasıl bir yol izlemem lazım...