Tesadufen sevgilimin eski sevgilisiyle olan yazışmalarını gordum?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Tesadufen sevgilimin eski sevgilisiyle olan yazışmalarını gordum?
-
03-10-2022, 07:54:56Arkadaşlar oncelikle merhaba , umarım iyisinizdir.dertlesmek icin buradayım.yaklasik 7.5 aylık bi ilişkim var. Şu zamana kadar yaşadığım en iyi ilişkim diyebilirim.Benim icin ilk kez bu kadar fedakarlıklar yapabilen ,duygusal olan ve benim ne hissettiğimi hemen anlayabilen biri.Lakin gecen e postasında herseyimle wp sohbeti diye bi dosya gordum.indirdim.lise 2 de cıktığı bir senelik suren eski sevgilisiyle olan konuşmaları vardi.okumak ve okumamak arasında o kadar kaldimki. Uzulecegimi bilr bile okudum.kız bunu cok sevmiş bu da kızı.ayrilma nedenleri kızın gecmişte birisiyle ozel biseyler yaşaması.o yaşlarda sevgilime bunu sorun etmiş kızın uzerine baya gitmiş. Sextinglerini bile gordum.iste ne bilim ilk gecemiz soyle olcak boyle olcak gibisinden.surekli okul cıkışlarına gitmiş hep beraberlermiş.bi de sevgilim kızın bu olayını bi kıza anlatmış.kiz da sevgilimin eski sevgilisiyle arası bozulunca her şeyi yuzune vurmuş.kiz bu duruma baya incinmiş ben resmen kıza uzuldum okurken. Hani şu durumda beni uzdu.kizin bence bi hatası yok sadece baştan gecmişte neler yaşadığını soylememek dışında.genelde sevgilim kıza kotu davranmış kız da artik dayanamamış ve terk etmiş ama kız o kadar cok sevmiş ki hani ben bile o kadar sevsem bunlar yapılsa bana oyle duramazdım. Bu duruma nedense cok icerledim. Sevgilim şuan unide bu yaşananlar lisede ama etkilendim.ya sevgilim de bi yerlerde unutamadıysa.bi de sanki bana soylediği her şeyi ona da soylemiş gibi.bana karşı hic bi yanlışı olmadi. Cok takik bi insanım zaten. Sevgilime farklı bi gozle bakmaya başladım birden.hani sanki kendimi bu aska layık gormuyomusum bu ask o kızın hakkıymış gibi. Sacma sacma durumlar iste . Siz ne dersiniz