Hayat cok acımasız
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hayat cok acımasız
-
03-10-2022, 07:54:47Ucretli oğretmenlik yaptığım okul cok fakir bir semtteydi. Oğrencilerim cok fakirdi. Cok duygusal biriyim ki onları gordukce ne kadar şukursuzum isyankarım diyordum. Cogu zaman okula buyuk cikolata şeker tarzı şeyler goturup ders esnasında yiyip sohbet ediyordum. Dertleri cok buyuk aileler fakir bilincsiz montları bile doğru duzgun yok. Benimde duğun hazırlıklarım vardı maddi olarak cok sıkışıktım. Zaten ucretli oğretmenlik maası cok az. İcten ice cok uzuldum. Evlendim işten cıktım bu donem okula gitmicem. Her şey cok pahalı eşimden aldıgım paranın bir kısmını biriktirmek istiyorum ordaki bir oğrencime yardım amaclı kullanmak istiyorum. Eşime soylemeden yapmak istiyorum nasıl bir tepki verir bilmiyorum. Bir yandanda eşim bana ev masrafı icin veriyor onun parası diye duşunuyorum. Eşim yardımsever biri değil cok kazanıyor altında cok luks arabası var. Kazandığı parayla ulke ulke gezmiş. Hic bu konularla uğraşmaz. Eşimin bu yonlerini sevmiyorum. (İşe gir kendin para kazan demeyin cunku kpss calışıyorum)