Arkadaşlar merhaba,

2 gundur gozyaşımı durduramıyorum6 yıl once boşandığım adamla birbirimize girdik .6 yıldır hic gormemiştim hicbir irtibatımı yoktu.Oğlunuda hic gormez aramaz sormaz.hafta sonu oğlumu babannesi istedi ona bırkatım.bi kac gun sonra almaya gittim.ve eski eş kişisiyle karşılaştık sevgilisiyle annesindeymiş(yuvamı yıkan kadın)eski gorumcemde orda tabi cocuk 15 gun kalsın dedi kuzenleri geldi dedi .bende dedimki hayır ben yalnız kalamıyorum ayrıca 4 gun kaldı yeterli dedim.birden eski eş kişisi cıktı ortaya s..git.cocukmu almaya geldin buraya ben burdayım burda kalacak die.bende kendimi tutamadım nezaman baba oldun nezaman aradın cocuğu senin hicbirşeye hakkın yok p....k dedim.s..git seni buraya bidaha adım attığını gormicem s.g. cocuk falan yok .tabi ben cinnet gecirdim hakaretler kufurler havada ucuştu.annesine dedimki sen terbiyesizsin oğlun burda bile bile beni buraya getirtiyorsunuz.susturmuyorsunda oğlunu dedim. falandı filadı herkesle birbirimize girdik .gorumceme yapıştırdım bitane cok tahrik etti beni neyse yavrumu aldım .ama 2 gundur gozyaşım dinmiyor.Nasıl onların seviyesine duştum .Yıllarca emek verdiğim adam bana nasıl boyle davranır .tek başıma koca bi aileyle birbirimize girdik.Ben bukadarmı değersizim.insan evladının yanında nasıl bir anneye boyle davranır bildiğiniz dayak yiyecektim itip kalktılar.Tabiki kendimi savundum ama .oluyorum mutsuzluktan kendimi kimsesiz gibi hissttim.Cok uzgun ve mutsuzum.Toparlayamıyorum kendimi.sağlıklı uyku uyuyamıyorum.Yavrumda cok etkilendi.Kusura bakmayın biraz karışık yazdım sanırım .Bundan sonraki tutumum nasıl olmalı ailesine karşıda (ailesiyle hicbir problem yoktu goruşurduk)artık asla onlarlada goruşmesini istemiyorum....