Hanımlar selam,
Oğlumu yaza doğru gunde birkac saat oyun saatine gondermeyi duşunuyorum. Hem daha biraz kucuk olduğu icin hem de cok yakın bir arkadaşım calıştığı icin cok buyuk olmayan yerel bir okulla denemeye başlarız diye duşunmuştum. Bu okul bahcesi tek, uc villa şeklinde, oyun alanları geniş guzel ve guvenli gorunuyor. Henuz gidip bakmadım yakından. Arkadaşım surekli orada, yakından ilgilenir goz kulak olur gercekten de.
Ufaktan araştırmaya başladığım icin internetten bakıyordum. Facebook sayfalarının herkese, hatta facebook kullanıcısı olmayan insanlara bile acık olduğunu gordum. Sadece okulun imkanlarını değil, sınıf sınıf cocukları ceşitli aktiviteleri yaparken isimleriyle falan paylaşmışlar. Neredeler, nereden gelip nereye giderler hepsi var. Yuzerken mayolu falan? E ben normalde kendi sosyal medya hesabımda boyle şeyler paylaşmıyorum, okul neden paylaşsın? Cok sacma ozensizlik değil mi? Velilerin hicbiri mi dikkat edip uyarmadı? Bu zamanda okul yetkililerinin aklına hic mi gelmedi, reklamdan onemli değil mi yani? Arkadaşım orada sadece calışan, en başta ona guvenip bu okulu duşunmeye başlasam da okulun sayfasını gordukten sonra vazgectim. Siz olsanız uyarıp gereğini yapmalarını bekler misiniz? Sonucta cocuğun okulunda guvenilir birinin olması da onemli. Ama sayfayı herkesin erişimine kapatsalar bile bu ozensizlikte bir okul başka yerden bir fire verebilir mi? Sizce bu gunumuz şartlarındaki eğitimde bir ozensizlik midir?
Bence ben haklıyım-bir oyun saati meselesi
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bence ben haklıyım-bir oyun saati meselesi