Anne ve babam yıllardır gecinemiyorlar.ikisi de cok iyi insanlardır herkes sever.Ama gecinemiyorlar ne yazık ki..
İkisi de hatalı ikisi de gecimsiz..Ben anladim ki ,bir evde huzurun olması icin erkekler hanımlarının soz ve uyarılarını dikkate almalı..erkeklik gururu yaparsa ve eşiyle kotu olmayı tercih ederse gecim olmuyor.hakli bile olsa ,eşi herkesten once gelmeli.(bu erkek arkadaşımın fikri)
Ben oyle duşunmuyorum..iki taraf da mutsuzsa boşanmak o kadar da kotu değil.bosanabilirler ,belki bizim icin boyl su hayırlıdır..
Elimden geleni yapıyorum..hatanın coğunun babamda olduğunu biliyorum..incir cekirdeğini doldurmayan nedenlerle kavga ediyorlar..babam "ben annenizden boşanmak istiyorum " diye arıyor beni.annem babama saldırıyor, babam ozur dilese bile.sonra konu kapanıyor annem babamı iki dk sonra tersliyor,hoop kavga yine en baştan..babam yine bosanacagim diye bağırıyor.. babam artık dayanamıyor anneme..annem problemli,annesi ona karşı acımasız olduğu icin,bence problem bu ..bana karşı da babama olduğu gibi .beni hep rencide ediyor,hic sevmiyor beni.. hasta olduğumda bile iki saatlik yolu gelip benim yanımda olmuyor mesela ..bir problem var onda biliyorum,iyi bir anne olmak istediğini de biliyorum ama maalesef olmuyor.. ben de dayanamıyorum anneme..
Annem,anneannemin gozunun onunde babami dovdubabam asla anneme vurmadi. Ama ben cok uzuluyorum babama. .babam haksız bile olsa gozumde annem canavara donuşuyor..
Annem herkese karşı gecimsiz ..ailesi de kotu ve gecimsiz...hepsi eşiyle problemli kimisi iki evlilik yaptı ve boşandı.. insanlarla da problemliler..bize karşı da kotuler..
Benim namus ve onurum hakkında ileri geri konuştuklarını da biliyorum.
Annem sadece kendi ailesini aile olarak goruyor oysaki bence eşler,eşlerinin ve cocuklarının onurunu ve huzurunu korumalı .onceliği bu olmalı..
Geceleri uyuyamıyorum artık.. ya annemle babam kavga ediyorsa,ya annem babamı dovuyorsa ya eve polis gelirse?kac gecedir uyuyamıyorum ağlıyorum.kardesim bırak boşansinlae boylesi daha iyi olur belki diyor..o da istemiyor aslında ama annem evlatlarının gozunde,uzulerek soylemeliyim ki bir "sokak serserisi "gibi.onun dediği olsa da insanı yoruyor .

Ben erkek arkadasimi dinledim hep,onları baristirdim..ama doğru olan bana gore bu değil..evet boşanmak iyi bir şey değil ama bence benim ailem icin boylesi daha iyi..
İkisinin de rezil olacağını ,ozellikle babamın yalnız daha kotu olacağını biliyorum..
Ama annem yalnız kalmayı hak ediyor..
Ben normal yaşantımı surduremiyorum annem yuzunden ..geceleri ağlıyorum..
Bundan sonra boşanmalarina engel olayim mi olmayayım mi?

Erkek arkadaşım baban daha kotu olacak belki alkol alacak kotu kadına gidecek boylesi daha kotu.sen her zaman onları baristirmalisin diyor.
Ben zaten taraf tutmadan hep aralarını yapıyorum..
Ama anneme katlanamiyoruz..
Bir fikir verin