Herkese merhaba
Direk konuya girmek istiyorum.
yıllardır tanıdığım bir arkadaşım var.Normalde farklı bir şehirde yaşarken ilk atama ile eşimin iş yerine geldi.Zorunlu hizmeti olduğu icin Eşininde esnaf olması nedeni ile cocuğu ile bizim apartmanımıza taşındı. (iş yerine yakın olması sebebi ile) Daha sonra bu kişi ile cok samimi olduk. Gercekten her konuda cok yardımcı oldu du bana. Kardeşten ote olduk diyebilirim. Neyse olayı anlatayım. İlk eşim şuphelendi. İş yerinde başka bir adamın odasında, kapının arkasında yakınlaştıklarını gorduğunu soyledi. Eşim kapıyı acıyor. Bakıyor odada kimse yok tam kapatırken kapının arkasındanilk kadın, daha sonra adam cıkıyor adamın sesi titriyor ve eli cebindeEşim eve gelip olayı bana anlattı. Bende zaten surekli o adamdan bahsesiyor. Adamın eşini soruyor dedim. Suphelerimiz baya arttı. Bi kac hafta cocuğu bakıcıya bırakıp, markete gideceğini işlerinin olduğunu soyledi. Ben de iyice şuphelenmeye başladım. Bu her hafta olmaya başladı cocuğu bazen bana bazen bakıcıya bırakıp gidiyordu. Eşimde o adamın dairede odasından cıkmadığını surekli bahanelerle onun yanına gittiğini soyledi. O dairede yıllardır tanıdığım arkadaşımda beni arayıp onun surekli o adamla olduğunu peşinden ayrılmadığını soyledi. Kafamda herşey netleşmişti. Bu arkadaşım bir gun cocuğunu bakıcıya bırakıp gitti. Bende takıldım peşine ona belli etmeden. Gitmeden oncede beni arayıp nerde olduğumu markete gideceğini soyledi. Daha sonra onun ozel bir iş yerine girdiğini daha da sonrada adamın geldiğini gordum.iceri girdiler işiği yakmadılar 2,5_3 saate yakın orada karanlık da durdular. Mekan bir odalı buro gb dişardan penceresi var. Işık yakılınca hemen belli oluyor. Bu olay 2,3 hafta devam etti. Ordan gelince duş alması, her yerim ağırıyor demesi, ordan eve gelince sabah oğlene kadar işe gitmemesi cok yorgun olması v. S eşini aldattığına emin olduk. Bu arkadaşımın eşide 2,3haftada bir gelmeye calışıyor. Eşini yolluyor direk adamın yanına buroya gidiyor.yeter artık dedim. Konuşmaya karar verdim. Her gittiğinde o mekanda olduğu halde bana markette, avmde, olduğunu soyledi ve ben gozumle o adamla buluştuğunu gordum. O buroda beni arayınca rahat konuşmaması, sesinin yankılanması beni salak yerine koyması artık sabrımı tuketti. Konuşup herşeyi anlattım. Oraya gittiğini kabul etti ama kotu bir şey yapmadım dedi.sadece oturup sohbet ettiğini soyledi. Bir daha gitmeyeceğine yemin etti. Eşime soyleme dedi tamam dedim olayı kapattık. Şimdi yine aynı şeyi yapıyor. Adamla şehir dışında buluşmaya başladı.Bulunduğumuz şehire 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde. İkiside hafta sonu oraya gidiyor. Aynı dairede calışanlar arabasını gormuş ikisininde. Ne yapacağımı şaşırdım.Kocasını goz gore gore aldatıyor. Eşi bir şeyin farkında değil anlayacağınız eşini iyi idare ediyor. Bizde bir şey diyemiyoruz.Eşi silah taşıyor.Adam ceker vurur. Bile bile susuyoruz.Vicdanım rahat değil.