Arkadaşlar merhaba

Oncelikle vereceğiniz akıllara o kadar cok ihtiyacım Var ki ne yapacağımı bilmiyorum..

24 yaşındayım Ağustos ayında ayni is yerinde calıştığım asık olduğum kişiyle nişanlandım eğitim durumumuz askerlik falan derken ailem cok karşı cıktı ama herkesi ikna ettim yada zorladım bilmiyorum.

Daha nisanlanmadan once şans eseri erkek arkadaşımın daha once iddiaa bagimlisi olduğunu ve benimle tanıştıktan sonra bıraktığını oğrendim annesi sen benim oğlumu kurtardın basımın tacı oldun dedi sonradan ogrendim ki cok borc yapmiş ailesi kapatmış nisanlanmamiza iki ay kala ogrendim bunu ailemi zaten zar zor ikna ettiğim icin yeminlerine sozlerine inandım ve affettim benden once olan bisey dedim

Vee dun bir hafta once ogrendim ki tekrar başlamış nerden baksanız 10 bin yatırmış ve kaybetmiş cok zengin bir ailenin cocukları değiliz ama yol parasini bile ayırmadan butun parasini o illete yatırmış bir aydır surekli oynuyormuş surekli param Yok diyordu seziyordum ama o kadar usta yalancı ki annem eski borclarım yuzunden benden para istiyor diye beni kandırdı maaş yattı nerde dedim kardeşime attım annem zorla elimden aldı dedi sonra ogrendim ki dort milyarı hic acımadan iki dakika da yatırmış iddiaya

Kac hafta once de annem Nisa ’nda sana bilezik taktı ya durumu kotu surekli basıma vuruyor bileziği verelim maaşta ben sana geri alalım dedi hem annesi hem ben hem nisanlim oturduk yuzleştik yalan soylemiş kızlar annesinin bilezikten falan haberi Yok benim bilezik paramı da iddiaya yatırmış ve bu yuzleşmede ogrendim ki dort senede tam 200 milyar borc yapmış halada devam ediyormuş annesi icralık olduk diye ağlıyor

O kadar kotuyum ki ne yapicam bilmiyorum ve annesini hırpalamış para yuzunden. Butun bunları duyduktan sonra yollarımızı ayıralım dedim annesi de seni ateşe atamam iyi duşun taşın kızım karar senin dedi ondan sonra oturdu yalvardı bankaların mobil uygulamaları yuzunden oynuyorum telefon kullanmayacağım bilgisayar kullanmayacağım dedi kırdı attı ayrıca iki hafta once telefonum bozuldu diye yalan soylemiş gitmiş satmış telefonunu iddia oynamis

Yalvardı yakardi hastalık bu tedaviye ihtiyacım var cukurdayım beni yalnız bırakma sen gidersen yasayamam falan filan daha oncede kac kez intihar etti zaten oynadi kaybetti pişman oldu intihar etti daha doğrusu intihara kalkıştı

Şimdide yalvarıyor beni bırakma diye yuzugunu falan aldım geldim bir yanım diyor ki hayatını mahvedecek bu adam senin ama bir yanımda diyor ki gercekten yardıma ihtiyacı varsa ve ben ona yardım edebilirsem onu kurtarabilirsem diyorum ama isin icinden cıkamıyorum kimseye de derdimi anlatamıyorum

Ne yapayım ben dostlar telefonunu satmış bileziğimi sattı dort milyar maaşını yatırdı bir ayda on milyar para kaybetti belki bilmediğim daha nicesi var cok caresizim...