kısaca kendimi anlatayım karı koca calışıyoruz . 5 senedir acaip tuhaf bi evliliğim var.
kocam ve ailesinin birinci onceliği para kocam belli ceyrek altın istedi.
kavga dovuş verdim neyse evliliğim icin gozden cıkarmıştım her şey guzel olacaktı.kocam yine yaptı yapacağını akrabasını ailesini arkasına alıp beni yalnız bıraktı. annem bana sahip cıkıp taksi tutup giysilerim cocuğun eşyaları alıp goturdu.
bir aydır aramayan kocam pazartesi aradı. benim acmaya elim gitmedi neden bilmiyorum.izinliyim illa buluşalım dedi. ben musait değilim duşunmem lazım dedim.sonra artık kasıtlı değil bilemem.ilişki durumunu ilişkisi yok yazmış ama fotolar duruyor.uzuldum neden bilmeme duşuncem deyip beklemediği icin.aradım. boşanma demeyin diye acmadım konuyu.fakat konuşunca kotu oldum.o ilk geldiğim 2 hafta gibi depresyona girdim resmen.annem bitti olmaz yeter biz mi adfam edicez ailesi edememiş diyor. bende ne bir arda ne ayrı olunca oluyor diye duşunuyorum.yarın konuşacağız ne konuşsam bilmiyorum.ona şartlar sıralasam anasının anamın ve benim dediği eve değil başka eve cıkalım desem hayatta cıkmaz.(hatta kirayı ben odeyim desem de).
ben yıprandığım icin boylemiyim neden boyle oldum bilmiyorum.kendini hic haksız gormuyor.ben annende kafa dinle diye dedim diye kıvırıyor..ortada illa fiziksel şiddetli kavga mı olması lazım.aldatma konusunda da olumune inkar.e dedim senin ilişki durumunu boyle yapmandan. kadına senle bir yola cıktım sonuna kadar gideceğim.diyince daha ne anlayım dedim. yok o kadın zor durumda muhtactı eski arkadaşımdı evli biri ile aşk yaşayacak kadar duşmedim diyor.
kafam allak bullak :(
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- kafam allak bullak :(