Evde bir erkek kedimiz var belki 8aylik.
Ben calişiyorum ve evin yuku %80 bende olduğu icin ,sahiplenirken kendi ilgileneceğini soyledi .
Hepimizde severiz yaramazi,fakat eşim sorumluklarina yerine getirmiyor.
Dişari cikiyor kedi ,fare ve kuş tutuyor .
Eşime soyledim ,lutfen veterine gotur parazitlere karşi ilac al diye ve artik kisirlaştirma zamani geldi dedim.
Bir kullağindan giriyor obur kullağindan cikiyor .
Ben ilac getirmek istedim, yollumun ustunde olan bir veterinerden fakat kediyi gormesi gerekiyormuş vermedi.
Veterinerde bulaşici hastaliklardan uyardi ,kesinlikle kedinizi kisirlaştiriniz dedi .
Eşime anlattim ve soylediği "yaptirmayacağim",kedisi soy surdurecekmiş ,erkekliğini yaşamaya hakki varmiş.
Cocuklarada hastaliklar bulaşir demem bile kafi gelmiyor.
Olan oldu ,dun akşam galiba kendisinde kurt olduğunu soyledi ve benden ilac istedi (evde bulunduruyorum)
Soylediklerim hatirlattiğim halde oyle olmadiğini kediden bulaşmadiğini savunup durdu ,cozumu internetten tekrar araştiracakmiş .
Bende sana ilac veremem sen bunuda internetten araştir ozaman dedim .
Herzamankini yapiyor ,benim sinirlerimi geriyor ,vurdum duymaz ,sorumsuz davranişlari beni cileden cikariyor .
Ben bir cinnet cikarmasini bilirim ama cocuklar hep benden biliyorlar,eşim boyle sakin sakin sutden cikmiş gibi duruyor ve ben kendimce bağirdimi cocuklar beni kotu biliyor .
Ben ne yapacağim, bu kadar inat ,odun desen az kalir bile ,hayatimi maf etti .