Merhaba hanımlar,
Oncelıkle herkesin bayramını kutlarım. Nereden baslayacagımı bilmiyorum uzun olursa kusura bakmayın ama dertleşmeye ihtiyacım var ve ne yapacgmı bilmiyorum. Esimın izni dolayısıyla gecen ay İstanbula gittik once kayınvalıdede kaldık annemlere yakın otururlar hersey cok guzeldı 1 hafta. İ. Geldiğimiz gun gorumcem bana bı sır verdi daha doğrusu herkesin bildiği bsy konustugı biri var 7 sene kayınvalıdede vermiyordu yası 29. Kayınvalıdede vermediği icin habersiz nikah kıymıs. Neyse kısa kısa anlatayım. Bu durumu soyledıkten sonra gercekten uzuldum. Kendi kız kardeşimde kacarak evlendi cunku. Neyse ben esime soylemedı kimsenin haberi yokmuş fakat en kucuk gorumcem biliyormuş. Neyse bıgun annemlere gittik hep beraber kayınvalıdelerle birlikte. Onlar ıcerıde otururken annemle biz mutfakta bu durumu konusuyorduk.(annemde bu durumu biliyordu daha once de yapacaktı durumu belirtmek icin yazdım.) merhaba biz mutfakta annemle konusuyoruz kayınvalıdede duyarsa kahrından olur dayanamaz mavfolur olup gider geberir oglu da yanı esim gururuna yedirmez diyorum. tabi kaynana ıcerıde mutfağa gelirken sen duy bunları ama Baska sekile duymuş ve ustun laf katmış. 3 5 gun sonra esinle annemlere gectık. gectıgımız gunun aksami esim annesine ugruyor ve olur olmadık seyler demıs bu olay yuzunden Bı de durgun VS olur olmadık seylerı katmıs. Esim bana daha sonra soyledı tabi annesiyle konıstuktan sonra esim aram acıldı. Anesine inanmış butun cocuklarını bana karsı doldurmus. Ben esime gercegı soylemek zorunda kaldım gerci soyledıkten sonra da esimin bana karsı tavrı hıc degısmedı. Esim bizi yuzlestırdı gorumcelerımle. ben oyle kelimeler soylemısım annelerine karsı saygısızlık yapmısım. Bu arada 7 aylık erkek bebeğim var. Cocuga guzel bakamıyomusum evi dagıtıyomusum. Ve esım gazını bile acımadı. Ben gereken neyse hepsini yuzlerine soyledım. Bı kac gunse kayınvalıdemle konuştum diyo bana doru duydum sen benim icin catla patla ol geber dedin bilmem ne icin diyordun bizle ilgili mi konusuyodun ama eminim dedi ve ekmegı optu. Bende duyduğu seyi yanlısı olduğu bilmediği konular var onu dedim. Bana hala savunuyor bende en son kızının nikah yaptığını soyledım. Dedi sanane kıymıssa kıymıs sana noluyor dedi ve sok oldum. Ben onu kendi annem gibi girdim uzuldum kendi derdim gibi ustlendım ama o naptı kac senelerce kızını vermedi o haklı oldu ve ben suclu oldum. Ve ben kendi evime geldim eşimle aram cok kotu. Ayni evin icin de iki yabancıyız Benim hal ve hareketlerini sucluyor. Olabilir ama dizgin dille hıc konusmadı hep sustu. Kendi hatasını kabul etmedi. Ve Gorumcelerımle beni her yerden silmişler o bu onemlı degıl. esim cok soğuk diyorum neden boylesın diyo ben bsy yapmıyorum bsy yok ama uzak. Ailesiyle kotu oldum diye ama ben istemedim onlar yaptı belki karısık anlattım kusura bakmayın onlar yuzunden ayrılma durumundayız. Esim diyo madem bunlar oldu onlar senin ailen sen konusu et dememısım hem evlilik kalmamış bizde iki gun once evlilik yıl donumumuzdu hıc bsy yapmadı. Ayrıca esim gercekten boyle Bı insan degıldı. Biz Van da grev yapıyoruz senede 15 gun gidiyoruz hep kaynana aramızı bozuyor ve esım soguyor benden. Ve ben tekrar İstanbula gidiyorum gidıcem dedim sen bilirsin dedi gitme kal duzeltırız yanlısı ablasına var sen karımsın VS demedi. Pisman ettirmek istiyorum esimi sizce ne yapabilirim. Haksızlığa ugratıldım sesını cıkar adı surunsun ıstyrm ve beni sucluyor. Ailesini atsın demiyorum iki arayı bulmadı sustu. Aklımı oynatıcam her gun sınır krizi gecırıyorum ve kucuk cocugum var yardımcı olursanız sevinirim. Sımdıden tesekkurler.