Biliyorum bana cok kizicaksiniz ama kendinizi benim yerime koyarak yorum yapın ne olur şimdi ben 17 yaşında evliliği kacış yolu secenlerden ve 11 sene şiddetle tecavuzle bu evliliğe katlanan biriydim 11 seneye 4 cocuk sigdirdim cocukların babasının bana tecavuz sonrası doğam 4 cocuk onlar benim canım herşeyim bir sure sonra artık cocukların babasına katlanmamaya karar verdim ve zorlada olsa 4 tane cocuğumu alıp o adamı boşadım kolaymı oldu hayır cok zorluklar yaşattı bana beni yıldırmak icin evime arkadaşlarını yolladı adımı cıkartmaya kalktı vs vs bu surecte biriyle tanıştım benden 10 yaş buyuk internette tanıştık bana ve cocuklarıma destek cıktı sahip cıktı benimle evlenmek istedi ben ilk başlarda bu işin icinde bir iş var dedim ve ona madem evlenicen ailen gelsin tanışalım dedim oda tamam dedi bir hafta icinde ailesiyle birlikte geldi annesi babası abileri ablaları vs tanisildi edildi sonra birgun eski eşim ben evde yokken evin anahtarını buyuk oglumdan alıp eve girmiş evi karistirmis ben bunu oğrenip tanistigim adam soyledim oda daha fazla duramazsın orada diyip bulunduğu yerde ev tutup sıfırdan eşyalar alıp beni yanına aldı 4 cocugumla birlikte buraya kadar herşey normal takı ben hamile kalana kadar hamile olduğumu soyledim ve nezaman nikah kiyicaz dedim bu bana seninle konuşmak istediğim birşey var dedi bende soyle dedim bana evli olduğunu ve bir tane oğlu olduğunu en ilginc olanı ise karısıyla aramızda cok az mesafe olması ben neye uğradığımi şaşırdım ve ağlamaya başladım ve gebeliği sonlandırmaya karar verdim 3 aylık hamileydim ailesi falan geldi beni teselli ediyorlar cocuklarinin o kadından bosanacagini o kadını istemediklerini vs soyluyorlar ben ne olursa olsun gebeliği sonlandırmayı ve ayrılmayı kafama koydum aileme anlattım bu durumu ailem kendin ettin kendin buldun bizim kapımız kapalı sana diye siktiri cektiler bana 4 cocukla bilmediğim bir yerde kalmış durumdaydım ben gittim cocuğu aldırdım cocuğu aldirdiktan sonra burada yaşamaya karar verdim tek başıma ama o adam buna izin verdi burada yasiyacaksan benim himayemde olacaksın dedi yoksa duramazsın dedi bende bir sure tamam dedim gideceğim yerde kendime duzen karana kadar he dedim sonra aradan zaman gecmeden okullar acıldı vs karısıyla aynı okuldayız ben kacıyorum utancimdan vicdanımdan uzak duruyorum kadından bu adam gidiyor karısına benden bahsediyor beni gosteriyor falan tabi benim haberim yok bundan kadın birgun okula giderken arkamdan orospu diye bağırıyor arkasında 10 tane kadın var benim yanimda okula giden cocuklarım var ben hemen cocukları sınıfa bırakıp yanına gittim beni dinle bir dedim o hale bağırıyor ki haklı bende olsam aynısını yaparım ve kadın 10 haftalik hamile kadının kocasına yalvarıyorum beni bırak beni yolla bak benim gucum yok gidemiyorum bari sen gonder diye ama adam hayır diyor oda duracak sende duracaksın diyor ailem var ama lafta aileler benim bu durumumu bilip goz yuman ailem var benim bu adamdan kurtulmam icin ya cocuklarimdan vaz gecicem yada dim dizlak sokakta kalıcam yada bir kadının mutsuzlugunda mutluluk ariyacam bana akıl verin ne olur ben ne yapayım anlattiklarimin hepsi bir yıl icinde oldu ben sadece kısa olsun diye ozet gectim oyuzden anlattiklarimin zaman suresine takılmayın ve kafanızın karıştığı yerde sorun cevaplarım ve ne olur yargılarken ne yapicamida soyleyin bana