İyi geceler bayanlar icimi size dokmek istiyorum cunku icimi dokeceğim kimsem yok belki benden buyuk bi ablam bana tavsiye verir . Uzakta okuyorum . Ailem uzakta , sevdiğim adam uzakta herkes uzakta . Burda kız yurdunda kalıyorum . Yakın arkadaş bulamadım kendime .4 tane arkadasım var ama ikisi de birbiriyle yakın ben hep arka plandayım hemde hep . Neden diye sorguluyorum kendimi neden ? Napıyorım ki ben insanlara kırmamaya calışıyorum.Kırsam da ozur dilerim . Ararım cok kez . Herseyimi paylaşıyorum . Bugun ku olay arkadasımla odev yapmaya gittim . Odev yapmaya calışırken dedim bu kesin bole olmıcak dedim sakin bi ses tonuyla 2 3 kez tekrarlamışım arkadaşım azarladı . Sen hep bolesin .Hep olumsuz duşunuyorsun . O kadar kalbim kırıldı ki dedim bana bağırma . Neden bağırıyor ki ? Naptım ben ? Ki bu arkadaşım arkadaşı yokken benden cıkmadı . Şimdi yanıma gelmiyor . Ben neden boleyim bi hata mı yapıyorum .Ne olur yardım edin . Kendimi sorguluyorum surekli . Sonra geldiler yanındaki arkadaş diyor onun konuşma tarzı ole ole konuşuyor. Kavga cıkaracak sebeb aramayın . Ozur bile dilemeyip diyor ki surekli olumsuz konuşuyorsun sıkıyorsun bilmem ne bağırması mı gerekiyor . Yanındaki arkadaşı sigaraya neden cağırmadın beni diye trip atıyor. Ben orda uzulmuşum cıkmışım bana bunları diyorlar . Ben cok mu kotu bi insanım sorguluyorum kendimi .Arkadaş ortamında surekli benimle dalga geciyorlar. Sessiz kalıyorum bu sefer cok alıngan damgası yiyorum . Cok mutsuzum cok Yanlızım ben napayım bazen diyorum tek takıl kimseyle muhatap olma . Ole de olmuyor bana bi akıl verin . Bağırarak ağlamak istiyorum ne olur .Aglayamıyorum.