Boşanma davamda karar : boşanmaya karar verildi.tazminat yok.nafaka 300.
Şimdi karara itiraz edecegim..ama mal paylasım davası beni zorlyr.eve şerh koydurdum.dosya gelirkarar verirlir boşarsa bnm şimdiden mal paylşm davası acmam lazım...anlaşmalı satmıyor.ve hic param yok.kızımı unuverste oktyrm.18 yasını doldurdugu icin verdiği 150 tl nafakayı da kesti...anlaşmalı satalım ilk onun avukatı soylemişti...vende avukatıma anlaşmasam daha ne kdr otururuum o evde 1 bucuk 2 yıl dedi.peki zararım olurmu sonradan hyr dedi...aynı fiyatta satlr degilmi dedim.evt dedi.o zmn bnm acelem yok..tm dava acarz dedim..şimdi ise avukat bur suru prosedur cıkardı..yok ilk bin tl..sonra bilir kişi 3 bin.karşı tarafın av.parası..ev devletin belirlediği fiyattan gider.o da ucuzsa alırr...bende bunları bana neden onceden soylemediniz.bnm param yok kii...ve karsi tarafa tm anlaşıp satalım dedik...bu gun avukatım diyor ki karsı taraf oyalamaya calışıyor...hyr da demiyor...neden yapar bunu dedim..bilmem diyor...acaba soy adından cıktıgım an devrederde ondanmı diyorm plabilir diyor...kaldımmm boyle...peki o zmn bu gun net bir sekilde soykeyin kabul etmzlerse dava acacagm p.tesi ve asla da anlaşmaya gitmem cunku masraf edecgm dedim.tm dedi. Sizce neden bu şekilde anlaşmaz...ne oldu..cıkarı nedir? Nsl bir yolizlemelym lğtfen akıl vrin arkadaşlar.
Not:aldatıldım ama dava 1 bucuk sene sonra arcıldıgı icin haklarımı kaybetim.
Evim elimden gitmesin.lutfen akıl verin.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evim elimden gitmesin.lutfen akıl verin.