Herkese merhaba,daha once "eşimi evden kovdum ama aslında terk edilmisim " diye bir konum vardı ,okuyan arkadaşlar hatırlarlar.
İsler gittikce sarpa sardı,aşırı derece aldatıldıgımı kabul ettim ve ondan nefret etmeyi başardım.bir iki kere dışarda buluşup boşanma işlerini konuştuk.once ben ne istersem verecegimi soyledi,bende cok birşey istemedim zaten . oturduğumuz ev ailesinin.kombi petek vs yaptirmistim.ona harcadım parayı + araba alınırken verdigim desteği istedim.bir ay icinde de evi bosaltacagimi soyledim.ama ailesiyle konuşmuş ve cok gelmiş (25 bin)
Gecenlerde babasıyla buluştuk,zaten bir daha da bulusmam.aldatilmak onemli değilmiş,ben bir yıl onu bekleyecek mısın.kesin donermis vs vs, beni cekişmeli dava uzun suruyor "sen boşanma nasıl oluyor biliyormusun "diye tehdit vari konuştu.benim tarzimi da beğenmemiş,ona saygısız gelmişim.
Şimdi ben napayım.aslinda kendi harcadigim parayı istiyorum.cekismeli dava gercekten cok uzun suruyor,isteklerimden vazgecip lanet olsun mu demeliyim.cunku 25 bin zaten beni zenginlestirmeyecek.ama cektiğim acının da bir bedeli olsun istiyorum.az bucuk delil ,tanık vs var .
Siz olsanız ne yapardınız.