Merhaba hanımlar,
Pat diye konuya girmek istiyorum. Eşimle evlendiğimizden beri kavga tartışma halindeyiz. İlk zamanlar şiddet de vardı sonra bıraktı. Son kavgamızda bir kere vurmasını saymazsak. İyi zamanlar da oldu elbette ama kotuler coğunlukta. Anlayışsız başından beri senin ailen benim ailem yapan biri. Son 1 yıldır ailemle goruşmuyor saygısızlıklarından ailem de usandı. Ben de onun ailesiyle goruşmuyorum ama ailesinin arkamdan soylediklerinden dolayı. Velhasıl Mayıs ’ta 3 yıl dolacaktı ama boşanmam gerektiğini duşunuyorum. Sadece kızımı duşunuyorum da duzelir mi diye cok denedim.Hc ders almadı. Kızım 1,5 yaşında. Eşimin en buyuk problemi anneme gitmem akraba ziyareti vs vs. O ise her gece iciyor artık. En son etil alkolu karıştırıyor ucuz olsun diye. Kac kez uyardım dinlemedi. Onceki konularımı da bilenler var. Cok şey yaşadım. Ama boşanmaktan korkuyorum yine de. Neden bilmiyorum. Eskisi gibi sevgisi de yok ama yine de seviyor gibiyim. Artık iyice karıştı duygularım. Bana yardım edin. Boşanan cocuğu olanlar ozellikle. Eşimle aynı kurumdayız ben şu an ucretsiz izindeyim bebekten dolayı. Ailem de arkamda. Ne yapacağımı şaşırdım. Cok kez bu aşamaya geldik ama kopamadık. Birkac gun once ayrılalım demiştim bana care bu değil diye yapmamız gerekenleri saymıştı. Az once bir akraba ziyareti yaptım diye saydırdı kızımı benden koparamazsınız falan diye. Mahkeme bilir işini falan dedi. Anlamıyorum gercekten. Kesin icmiş ama sozleri ağır... Yardım edin.... Cok doldum...
Boşanan kadınlar ya da boşanma aşamasındakiler guc istiyorum lutfen...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boşanan kadınlar ya da boşanma aşamasındakiler guc istiyorum lutfen...